Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kello käy: Apple esittelee iWatchin odotettua aikaisemmin

3
Manu Pitkänen

Kello käy: Apple esittelee iWatchin odotettua aikaisemmin
Apple aikoo esitellä iWatchiksi kutsutun puettavan laitteensa uusien iPhone-mallien julkistuksen yhteydessä 9. syyskuuta. Asiasta raportoi Re/coden John Paczkowski, joka paljasti aiemmin Applen suunnitelleen julkistusta lokakuulle.

IWatchin esittely iPhone-tilaisuudessa on helppo ymmärtää, sillä rannelaite toimii enemmän tai vähemmän symbioosissa iPhonen kanssa. Vaikka iWatchilla onkin omat itsenäiset toimintonsa, toimii se näillä näkymin jonkinlaisena lisälaitteena Applen huippusuositulle puhelimelle.

Rannekkeen pääominaisuus lienee kehontoimintojen seuraaminen ja tiedon tuottaminen Health-sovellukseen. On myös mahdollista, että Apple aikoo hyödyntää sitä älykotihankkeensa kaukosäätimenä tai avaimena.

Vaikka julkistukseen on enää pari viikkoa aikaa ja laitteesta on riittänyt huhuja jo parin vuoden ajan, ei laite ole kuitenkaan vielä vuotanut täysin julkisuuteen. IWatchin lopullista kaupallista nimeä ei tiedetä, kuten ei sen ulkonäköäkään tai muitakaan yksityiskohtia. Tämä voi viitata siihen, ettei laite ole vielä täysimittaisessa tuotannossa ja esittelyn ja varsinaisen julkaisun välillä voi vierähtää useampi viikko.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:


Mutt mieluummin se kellon näköinen kello.
Noi rannerenkaat ei oikein miehelle sovi. Nehän on naisten helyjä.

Miehillä on ollut ja on erilaisia rannekkeita pitkään ns nykyaikaankin.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:


Mutt mieluummin se kellon näköinen kello.


Tavallisen kellon näköisenä siinä olisi oma viehätys, mutta toivottavasti joku valmistaja tekee ihan laitteen ehdoilla ja silti hyvän / tyylikkään näköisen (tai "näkymättömän").

Uutisen kuvan härpäkettä en ole nähnyt, jotain pontettiaalista, mutta kuvan perusteella ei ehkä ihan se mitä ajan takaa. Applelle tosin tärkeää että näkyy ja on tunnistettava.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja