Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple-faneille pettymys: iWatch ei tule kauppoihin tänä vuonna

3
Manu Pitkänen

Apple-faneille pettymys: iWatch ei tule kauppoihin tänä vuonna
Re/coden John Paczkowskin lähteiden mukaan syyskuun 9. päivä julkisuudelle esiteltävä iWatch tulee myyntiin vasta vuoden 2015 alussa. Myöhäinen julkaisuajankohta selittää sen miksi iWatchiin liittyviä komponenttivuotoja ei ole verkossa juurikaan liikkunut.

Yleensä Apple tuo uudet tuotteet muutaman viikon sisällä kauppoihin niiden esittelyn jälkeen, mutta tuotekategorialanseerausten kohdalla useiden viikkojen tai kuukausia kestävä myyntiin tulo ei ole poikkeuksellista Applenkaan tapauksessa. Esimerkiksi iPhone esiteltiin puoli vuotta aiemmin kuin sen myynti aloitettiin. Applen ajatuksena voi olla antaa sovelluskehittäjille aikaa tuoda palveluitaan iWatchille, jotta kuluttajat voisivat astua mahdollisimman "valmiiseen ekosysteemiin". Julkistuksen ja julkaisun välissä Applella on myös aikaa analysoida miten markkinat reagoivat uuteen laitteeseen ja arvioida sen perusteella tuotteen kysyntää.Paczkowski raportoi aiemmin aivan oikein, että Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden 9. syyskuuta. Hänen tietojen mukaan tilaisuudessa nähtäisiin iWatchin lisäksi 4,7- ja 5,5-tuumaiset iPhonet. Apple on yleensä pitänyt julkistustilaisuutensa San Franciscossa Yerba Buena Centerissä, mutta tällä kertaa pitopaikka on yhtiön päämajan lähellä Flint Centerissä, jossa ensimmäinen Macintosh-tietokone esiteltiin 30 vuotta sitten.

Tilaisuuden puitteita rakentavan työntekijän mukaan kyseessä on yksi hänen uransa (30 vuotta) suurimmista työmaista. Apple rakentaa Flint Centerin ulkopuolelle suurta väliaikaista rakennusta, jonka tarkempaa funktiota ei vielä tiedetä, mutta sen arvellaan olevan hands-on-areena.

Applen verkkopalvelujohtaja Eddy Cue nostatti hypeä kesän alussa luonnehtimalla tämän vuoden tuotemalliston olevan paras 25 vuoteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

delic
delic

1

Taas yksi huhu lisää :D huomenna taas kerrotaan, että kyllä se tuleekin. Enainnäkin koko kellon esittely runsaan viikon päästäkin on pelkkä huhu. Nyt kun keräisi kaikki vaikka viimeisen kuukauden aikana levinneet Apple huhut niin olisi aika hauskaa luettavaa :D Mitä jos mitään älykelloa tai vastaavaa ei edes julkisteta tilaisuudessa.

Ettei huhuilu tähän loppuisi niin tänään on huhuiltu, että 5.5" iPhonea ei esitellä tilaisuudessa. Myöskin uusin huhu kertoo, että sapphire onkin tulossa moneen malliin, viimeviikollahan se ei ollut tulossa mihinkään malliin :) että sellasta.

No runsas viikko ja loppuu tää järjetön spekulointi mitä on kestänyt viimeisen hmmm puolivuotta :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Taas yksi huhu lisää :D huomenna taas kerrotaan,
...


Huhu uutisointi niin kuumana että unohtunut Samsungin oikea julkistus kokonaan...

Vastaa
teppoI
teppoI

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Taas yksi huhu lisää :D huomenna taas kerrotaan, että kyllä se tuleekin. Enainnäkin koko kellon esittely runsaan viikon päästäkin on pelkkä huhu. Nyt kun keräisi kaikki vaikka viimeisen kuukauden aikana levinneet Apple huhut niin olisi aika hauskaa luettavaa :D Mitä jos mitään älykelloa tai vastaavaa ei edes julkisteta tilaisuudessa.

Ettei huhuilu tähän loppuisi niin tänään on huhuiltu, että 5.5" iPhonea ei esitellä tilaisuudessa. Myöskin uusin huhu kertoo, että sapphire onkin tulossa moneen malliin, viimeviikollahan se ei ollut tulossa mihinkään malliin :) että sellasta.

No runsas viikko ja loppuu tää järjetön spekulointi mitä on kestänyt viimeisen hmmm puolivuotta :D

Paczkowskillä on tietääkseni melkolailla puhdas ja useamman vuoden kestänyt track record. Jos jotkut huhut ovat lukemisen arvoisia, niin hänen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.