>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iWallet-lompakko on yhteensopiva johtavien luottokorttien kanssa

2
Manu Pitkänen

Applen iWallet-lompakko on yhteensopiva johtavien luottokorttien kanssa
Apple on saanut mukaan kolme johtavaa luottokorttitarjoajaa iPhone 6:n yhteydessä lanseerattavaan "iWallet"-mobiilimaksujärjestelmään. Bloombergin tietojen mukaan järjestelmä tulee olemaan yhteensopiva Visan, MasterCardin ja American Expressin verkkojen kanssa. Aiemmin Re/code paljasti American Expressin solmineen sopimuksen Applen kanssa.

Applen mukaan sillä on 800 miljoonaa rekisteröitynyttä iTunes-käyttäjää ja isoon osaan tileistä on liitetty myös maksukorttitiedot. BrightWiren mukaan Apple tekisi yhteistyötä Kiinassa China UnionPayn kanssa.

Viime viikolla WIRED kertoi Applen lisänneen iPhone 6:een NFC-piirin, jonka ansiosta puhelimella voisi maksaa ostoksia helposti "tap-and-pay" -tyyppisesti. Pian raportin jälkeen Financial Times kertoi Applen tilanneen tulevassa puhelimessa käytettävän NFC-piirin hollantilaiselta NXP:ltä, joka on kehittänyt tekniikan yhdessä Sonyn kanssa. Vallalla olevan käsityksen mukaan käyttäjä voisi hyväksyä maksutapahtumat uusista puhelimista löytyvän Touch ID -sormenjälkilukijan avulla.Keväällä Applen kerrottiin käyneen keskusteluja myös isojen amerikkalaisten kauppaketjujen kanssa mobiililompakon lanseerauksen takia. Yhtiön viime aikoina yrittänyt kauppoja ja muita julkisia paikkoja saada siirtymään iBeacons-mikropaikannusjärjestelmään, jonka avulla kauppa voisi tarjota paikkaan kohdennettuja ilmoituksia asiakkaiden puhelimiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jakele
Jakele

1

Jeps - NFC tulee iPhoneen kun sille tuli käyttöä ja toimiva käyttötapa...
eikä niinkuin johonkin 'Suopunkiin' johon liimataan lappu kylkeen

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hodorko (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:

Jeps - NFC tulee iPhoneen kun sille tuli käyttöä ja toimiva käyttötapa...
eikä niinkuin johonkin 'Suopunkiin' johon liimataan lappu kylkeen

Ei, vaan Apple tulee taas takavasemmalta, kopioi ja väittää NFC-ominaisuutta omaksi innovaatioksi!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.