Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se on julki: Samsung esitteli Galaxy Note 4:n

4
Manu Pitkänen

Nyt se on julki: Samsung esitteli Galaxy Note 4:n
Samsungilla on näin syyskuussa ollut tapana pakata kamppeensa ja matkata Eurooppaan esittelemään maailmalle uuden sukupolven Galaxy Notea. Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus ja korealaisyhtiö on nyt paljastanut Galaxy Note 4:n salat.

Galaxy Note 4:stä löytyy ennakko-odotusten mukaisesti iso 5,7-tuuman QHD-näyttö (2560x1440 pikseliä), joka on Samsungille ominaiseen tyyliin tekniikaltaan AMOLEDiä. Raakaa suorituskykyä ihannoivia kuluttajia ei ole unohdettu, sillä paketin sydämenä tikittää 2,7 gigahertsin taajuudella Qualcommin UHD-sisällöille suunnittelema Snapdragon 805 -neliydinsuoritin (saataville tulee myös 64-bittinen Exynos 5433 -versio), joka tuo mukanaan myös tuen LTE-A Cat 6 -mobiilinetille (300 Mbps, näin nopeita verkkoja ei tosin ole montaa maailmassa). Järjestelmäpiirin aisaparina on kolmen gigatavun edestä muistia.

Puhelimesta löytyy Galaxy S5:n tavoin 16 megapikselin kamera, mutta Noten kamerasta löytyy lisäksi optinen kuvanvakain. Muita Galaxy S5:stä tuttuja ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija, Ultra Power Saving Mode -virransäästötila, Selfie-intoilijat on otettu huomioon 3,7 megapikselin etukameralla (f/1.9). Tallennustilaa on 32 gigatavua, mutta muistikorttipaikan avulla sitä voi lisätä puhelimeen lisää. Virtaa puhelimelle tarjotaan 3220 milliampeeritunnin akun avulla ja sen voi ladata nopeasti uuden pikalataustoiminnon avulla.Galaxy Note 4:n mukana tulevaa S Pen -kynää on myös parannettu ja sen luvataan jäljittelevän aiempaa todenmukaisemmin oikealla kynällä kirjoittamista. Air Comman -eletoimintoa on myös ehostettu. Samsung kertoo lisänneensä Galaxy Note 4:ään useita mikrofoneja, joiden ansiosta taustamelu häiritsee aiempaa vähemmän kaiutinpuheluiden aikana.

Sisuskalupäivitysten lisäksi Samsung on pistänyt uusiksi Noten mutoilun. 8,5 millimetriä paksussa Galaxy Note 4:ssä on nyt galaxyalphamaiseen tyyliin metalliset kehykset.

Puhelin tulee myyntiin lokakuussa 799 euron suositushinnalla ja neljässä eri värissä (kulta, pinkki, valkoinen ja musta).

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

ProfaneX
ProfaneX

1

Aika vähäiseksi jäi hyödylliset uutuudet.. Ehkä vaikuttavin oli tuo Galaxy VR.
Toki itselle tulee vaihto nykyisestä alkuperäisestä Notesta tähän, mutta jos olisi käytössä vaikka Note 3 niin en menisi vaihtamaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Das Asdas (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ditt0:

Tiistain iPhone 6 julkistusta odotellessa. Notella ei ole sitä vastaan mitään mahdollisuuksia

Taitaapi Iponi6 olla jo julkaisussaan vanhentunutta rautaa, kuten aina...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.