Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nappasiko Motorola tuoteidean viimevuotisesta scifi-elokuvasta?

2
Manu Pitkänen

Nappasiko Motorola tuoteidean viimevuotisesta scifi-elokuvasta?
Motorolan tuotesuunnitteluosastolla on selveästi katsottu viime vuonna ilmestynyttä Her-elokuva, sillä yhtiö on juuri esitellyt elokuvan päähenkilön käyttämää nappikuuloke-mikrofonia muistuttavan laitteen.

Moto Hint on käytännössä korvaan sijoitettava nappikuuloke, joka toimii viestinvälittäjänä käyttäjän ja taskussa olevan puhelimen puheavustajan välillä. Kuulokkeen kautta puhelinta voi käskeä tekemään yksinkertaisia askareita kuten kalenterimerkintöjä tai lukea saapuneita tekstiviestejä. Ilmeisesti kuuloke toimii myös tavallisena hands-free-laitteena.

Kuulokkeessa riittää virtaa kolmen tunnin käyttöön (valmiustilassa 100 h), mutta sen mukana tuleva säilytyskotelo toimii myös mobiililaturina. Laturi mahdollistaa yhteensä 10 tunnin puheajan.

Hintaa Moto Hintillä on 149,99 dollaria.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TheMeII:

Nokia Luna on jo samanlainen laite.


Luna on ja muuta senkaltaiset on tyypillisiä BT HFiä, BT yli puheelle luureja ohjattiin GSM/UMTS aikaan. meinaatko että uutisen nappi on samaa kastia, jossa vain markkinointi osasto on keksinyt kutsua sitä "viestinvälittäjäksi" ?
Lukijaa taasen vedätetään, sain käsityksen että tuossa napissa on se juju, ja se sitten ohjeiden mukaan päivittää luurin jne. No ei BF HF puheentunnistuksella jne uutta ole, mutta yleensä vähän suppeammat ominaisuudet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.