Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ostaisitko mieluummin pyöreän Apple Watchin? Tältä se näyttäisi

6
Manu Pitkänen

Ostaisitko mieluummin pyöreän Apple Watchin? Tältä se näyttäisi
Kellot näyttävät aikaa, mutta sen lisäksi ne ovat koruja, joilla ihmiset korostavat omaa persoonallisuuttaan. Tästä syystä ne ovat myös hyvin henkilökohtaisia, eli tietyn kellon ulkonäkö ei välttämättä ole kaikkien mieleen. Jotkut tykkää pyöreistä kelloista, jotkut kulmikkaista. Yksi voi tykätä isosta kellosta ja toinen pienestä. Kellon valmistusmateriaalikin jakaa ihmisten mielipiteitä.

Vaikka Apple Watchissa tämä seikka on otettu huomioon kolmen erilaisen rungon (eroavat materiaalien suhteen), kahden eri koon, useiden erilaisten hihnojen sekä muuteltavien kellotaulujen muodossa, eivät kaikki lämpene välttämättä laitteen neliskanttiselle muotoilulle. Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelija Alcion päättikin visualisoida miltä pyöreä Apple Watch voisi näyttää käytännössä.

Jotta pyöreän Apple Watchin toteutus olisi mahdollista, olisi siinä todennäköisesti pakko käyttää pyöreää akkua. Geometrian takia neliskanttisesta akusta jää paljon hukkatilaa, mikä on luonnollisesti iso ongelma kellon kokoisissa laitteissa (älykellojen akkukesto on jo nyt heikolla tasolla). Älykelloihin soveltuvia pyöreitä akkuja ei ilmeisesti ole kuitenkaan vielä saatavilla, sillä Motorolakin on päätynyt käyttämään omassa Moto 360 -kellossaan neliskanttista akkua.Mitä mieltä olette, toimiiko Apple Watch paremmin pyöreänä?
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

keskonen
keskonen

2

Juu, kello on ollut pyöreä eikä siitä tehdä neliskanttista ellei ole (lcd-näytön tms teknisen syyn takia) pakko. Ihmiset on juuri opetettu hylkäämään rannekellot, joten kuluttajien houkuttelu takaisin näihin kahleisiin saattaa olla tekemätön paikka.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

3

Kyllä se olisi paremman näköinen tuollaisena, mutta katsotaan sitten sen seuraavan mallin kohdalla. Muuten kyllä mielestäni järkevin laite, mutta tosiaan tuo ulkonäkö ei ehkä ole sitä mitä toivoisi. Motorola on ehdottomasti parhaan näköinen, mutta se on pissitty surkealla akkukestolla. LG:n ympyräinen taas näyttää samalta, mitä 20 vuotta sitten toiset käytti Mikki Hiiren sijaan ala-asteella, se "isompien poikien kello" (rumasti kärjistäen).

Vastaa
HCT
HCT

4

"Mitä mieltä olette, toimiiko Apple Watch paremmin pyöreänä?"
Olkoot vaikka minkä muotoinen, niin i-amazing ei toimi!

Vastaa
Jakele
Jakele

5

Tämä olis todella selvästi vielä enemmän mielenkiintoa herättävä malli! Ostaisin mieluummin tän pyöreän. Mulle kun tuo esteettisyys on merkittävä tekijä, vaikka ihan kaikesta ei kohdallani huomaakaan ...esim pruhjuvat vaatteet, ym...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.