Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple mokasi pahasti iPhone 6:n ennakkomyynnin aloittamisessa

7
Manu Pitkänen

Apple mokasi pahasti iPhone 6:n ennakkomyynnin aloittamisessa
Tiistaina julkistetut iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimet tulivat tänään luvatusti ennakkomyyntiin, mutta myynti alkoi Applen osalta vähemmän mairittelevalla tavalla. Puhelimien ennakkomyynnin alkamisen aikaan yhtiön verkkokauppa oli kiinni ja portit pysyivät suljettuina yli kahden tunnin ajan. Apple olisi voinut valmistautua puhelimiensa ennakkomyyntiin tekemällä tarvittavat muutokset kauppaan jo ennen H-hetkeä.

Puhelimien ennakkotilaamista odottaneet kuluttajat purkivat luonnollisesti raivoaan sosiaalisessa mediassa. Osa kuluttajista päästettiin sisään Applen verkkokauppaan, mutta osalle näytettiin pelkkää "avaamme pian" -huoltoilmoitusta. Muutamat pystyivät tilaamaan puhelimensa Applen mobiilisovelluksen avulla, vaikka kaupan nettisivu olikin säpissä.Tilannetta pahensi entisestään se, että operaattoreiden verkkosivut eivät kestäneet kysyntäpiikkiä ja menivät pian juntturaan.

Applen Yhdysvaltojen verkkokaupan mukaan iPhone 6:ta voisi edelleen tilata ilman toimitusviiveitä (eli puhelin tulee saataville 19. syyskuuta), mutta 5,5-tuumaisella näytöllä varustetun iPhone 6 Plussan toimitusajaksi ilmoitetaan 7–10 vuorokautta. Teleoperaattori AT&T:n verkkokaupassa iPhone 6 Plussan toimitusajaksi ilmoitetaan jo 21–28 vuorokautta.

IPhone 6 Plussan heikompi saatavuustilanne voi johtua joko korkeammasta kysynnästä tai vaihtoehtoisesti tuotanto-ongelmista. IPhone 6 ja 6 Plus eroavat toisistaan käytännössä näytön koon, näytön resoluution, akun koon ja kameran optisen kuvanvakauksen perusteella. IPhone 6 Plussassa on myös muutamia käyttöliittymäoptimointeja (kaksipaneelinen käyttöliittymä vaakatasossa ja reachability-ominaisuus, jolla käyttöliittymän saa pudotettua ylhäältä puoleen väliin näyttöä).


Suomessa iPhone 6 ja iPhone 6 Plus tulevat tilattavaksi 26. syyskuuta. Hinnat alkavat 699 ja 799 eurosta, kokovaihtoehtoja on tarjolla 16, 64 ja 128 GB (vanha 32 GB on tiputettu pois).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

anttiheikki
anttiheikki

2

I'm not sure I ever worked harder for anything in my life... voi onnetonta p*****!
Olemme tuomittuja ja me ansaitsemme sen!
:D

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

No tästä näkee sen, että nämä älyluurit ovat joillekkin se elämä ja kuolema.

Onhan se hirveä tragedia jollei sitä luuria saa tilattua juuri sillä sekunnilla vaan joutuu odottamaan "yli kahden tunnin ajan!".

Sympatiani.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

5

Koskas (mihin aikaan) tämän h: hetken piti alunperin olla ?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
semipikkarainen (vahvistamaton)

6

Kuinka palikka saa olla että ei pysty venaa 2 tuntia jotain ai-fööniä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org:

Koskas (mihin aikaan) tämän h: hetken piti alunperin olla ?


Ilmeisesti kello 3 yöllä itärannikolla.

Onko tullut selvyyttä mikä ongelman aiheutti ? vai oliko vain ajoitus moka ?

Sivuston alasajo noissa myynti tulon yhtetyksissä on kai ollut Applen tapa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.