Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Windows Phone" häviää pian puhelimista – jäljelle jää pelkkä Windows

Manu Pitkänen

Windows Phone häviää pian puhelimista – jäljelle jää pelkkä Windows
Windows Phone -brändin käytön lopettamisesta saatiin vihiä jo viime viikolla ja nyt sen seurauksista on saatu ensimmäinen konkreettinen esimerkki brittiläisen MyGo-puhelinmerkin ansiosta.

MyGolta verkkoon julkisesti nähtäväksi päässyt GoFone GF47W -puhelimen tuotesivu paljastaa ensimmäistä kertaa Windows-brändillä varustetun puhelimen. Jälleenmyyjille tarkoitetusta kuvapaketista löytyy puhelimen takaosasta tehty mallinnus, mistä löytyy Windows Phone -brändin sijaan Windows-logo.

Puhelimen tuotesivulla puhutaan muutoinkin lähinnä Windowsista, esimerkiksi Windows Phone Store -sovelluskauppa on lyhennetty muotoon Windows Store ja sovelluksista puhutaan Windows-sovelluksina. Windows Phonea ei ole täysin kumitettu pois, vaan se on edelleen käyttöjärjestelmän virallinen nimi ja siksi sitä käytetään virallisemmissa yhteyksissä. Markkinointiviestinnässä painotetaan kuitenkin pelkää Windowsia.


MyGo-sivun havaitsi ensimmäisenä Neowin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja