Samsung edullisemmasta, metallisesta puhelimesta tietoja

Matti Robinson

Samsung edullisemmasta, metallisesta puhelimesta tietoja
Samsungin Galaxy Alpha (kuvassa) on saanut kiitosta sen metallisesta rakenteesta, mutta onpa sitä haukuttu esimerkiksi iPhonen kopioksi. Oli miten oli, on melko selvää, että metallia käytetään myös jatkossa Samsungin puhelimissa. Nyt tietoja on saatu tulevasta metallisesta keskihintaluokan äypuhelimesta.

Puhelimen mallinumero on SM-A500 ja tietojen mukaan se saa uuden TouchWiz-käyttöliittymän, joka nähdään Galaxy Note 4 -lippulaivassa. Laitteen kamera on prototyyppimalleissa 13 megapikselinen, toisin kuin aiemmin oli kuviteltu. Näiden tietojen lisäksi aiemmin on huhuttu, että laitteessa on 720p-näyttö.

Aiempien tietojen mukaan tulossa on myös A300 ja A700 -mallit, jotka edustavat uuden A-sarjan (Alpha-sarjan?) edullisinta ja kalleinta puhelinta. Kaikkiin kolmiin odotetaan myös hyvää selfie-kameraa, mutta siitä ei ole vielä vuotanut tietoja.Kuten aina, huhutietoihin on syytä suhtautua varauksella. Tämä kuitenkin vaikuttaa varsin uskottavalta huhulta, jossa on ainakin osittain perää.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.