Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung edullisemmasta, metallisesta puhelimesta tietoja

Matti Vähäkainu

Samsung edullisemmasta, metallisesta puhelimesta tietoja
Samsungin Galaxy Alpha (kuvassa) on saanut kiitosta sen metallisesta rakenteesta, mutta onpa sitä haukuttu esimerkiksi iPhonen kopioksi. Oli miten oli, on melko selvää, että metallia käytetään myös jatkossa Samsungin puhelimissa. Nyt tietoja on saatu tulevasta metallisesta keskihintaluokan äypuhelimesta.

Puhelimen mallinumero on SM-A500 ja tietojen mukaan se saa uuden TouchWiz-käyttöliittymän, joka nähdään Galaxy Note 4 -lippulaivassa. Laitteen kamera on prototyyppimalleissa 13 megapikselinen, toisin kuin aiemmin oli kuviteltu. Näiden tietojen lisäksi aiemmin on huhuttu, että laitteessa on 720p-näyttö.

Aiempien tietojen mukaan tulossa on myös A300 ja A700 -mallit, jotka edustavat uuden A-sarjan (Alpha-sarjan?) edullisinta ja kalleinta puhelinta. Kaikkiin kolmiin odotetaan myös hyvää selfie-kameraa, mutta siitä ei ole vielä vuotanut tietoja.


Kuten aina, huhutietoihin on syytä suhtautua varauksella. Tämä kuitenkin vaikuttaa varsin uskottavalta huhulta, jossa on ainakin osittain perää.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja