Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple lykkää iOS 8:n avainominaisuuden käyttöönottoa

1
Manu Pitkänen

Apple lykkää iOS 8:n avainominaisuuden käyttöönottoa
Apple on joutunut lykkäämään HealthKit-rajapinnan käyttöönottoa muutamalla viikolla viime hetkellä ilmitulleen ohjelmistovirheen takia. Tästä syystä yhtiö joutui poistamaan App Storesta rajapintaa hyödyntävät sovellukset, vaikka se oli hetkeä aikaisemmin alkanut hyväksyä niitä sovelluskauppaansa.

Financial Timesin Tim Bradshaw'n mukaan virheen korjaaminen vaatii ohjelmistopäivityksen ja Applen tavoitteena on tuoda HealthKitiä käyttävät sovellukset App Storeen tämän kuun loppuun mennessä. IOS 8:aan päivittäneet käyttäjät joutuvat pärjäämään viikon tai kaksi rajoitetusti toimivan Health-sovelluksen kanssa.
Apple aloitti iOS 8:n jakelun käytössä oleville iPhone-puhelimille, iPad-tableteille ja iPod touchille eilen illalla. Käyttöjärjestelmän tukemista laitteista ja tarkemmista ominaisuuksista löytyy lisää tietoa aiemmasta artikkelista. Apple aloittaa iOS 8 -pohjaisten iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimien myynnin Yhdysvalloissa ja kahdeksalla muulla markkinalla huomenna. Suomessa tietyt kaupat alkavat ottaa tuolloin ennakkotilauksia vastaan (tulee myyntiin ensi viikon perjantaina).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

parationi
parationi

1

>"käyttäjät joutuvat pärjäämään viikon tai kaksi rajoitetusti toimivan Health-sovelluksen kanssa"

Aika karmeata. Ihan varma en ole miten pystyn elämään rampana viikon pari. Juuri kuin ajattelin, että lopullinen auvo alkaa, niin matto vedetään Applen toimesta jalkojen alta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja