Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC tekee paluun tabletteihin: Nexus 9 esitellään pian

1
Manu Pitkänen

HTC tekee paluun tabletteihin: Nexus 9 esitellään pian
Syyskuun alussa Nvidia jätti historiansa ensimmäisen patenttikanteen, jossa Samsungia ja Qualcommia syytettin grafiikkateknologioiden luvattomasta käytöstä. Kanteesta selvisi sekin, että HTC työstää parhaillaan Tegra K1 -pohjaista Nexus 9 -tablettia Googlelle.

Nvidia arvioi kanteessaan, että Nexus 9 -tabletti voidaan julkaista kolmannen kvartaalin aikana. Syyskuuta on kuitenkin enää reilu viikko jäljellä ja luontevampi tilaisuus esitellä uusi tabletti olisi Android L:n julkaisun yhteydessä lokakuussa.

Wall Street Journalin lähteet vahvistivat HTC:n ja Googlen yhteistyön yhdeksäntuumaisen Nexus-tabletin kohdalla. Laitetta on suunniteltu viimeisten kuukausien aikana intensiivisesti ja WSJ:n mukaan HTC:n insinöörit ovat vierailleet vähän väliä Googleplexissä. HTC ei ole tuonut markkinoille tablettia moneen vuoteen ja Microsoftinkin kerrottiin sysänneen yhtiön pois Windows RT -partnereiden joukosta, koska sillä ei ollut tarpeeksi kokemusta tableteista. Nexus 9:n avulla HTC:llä on vihdoin mahdollisuus näyttää kyntensä tablet-kategoriassa.Tietokonevalmistaja Asuksen tulos kasvoi reippaasti vuonna 2012, kun se onnistui nappaamaan Nexus 7:n kehitysvastuun. Taloudellisiin ongelmiin ajautunut HTC toivoo varmasti samanlaisen ilmiön toistuvan senkin kohdalla.

Huhut koodinimellä Volantis tunnetusta yhdeksäntuumaisesta Nexus-tabletista alkoivat liikkua kesällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja