Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden ajan herätyskellosovellus älypuhelimeen: Pyydä tuntematonta herättämään sinut

2
Manu Pitkänen

Uuden ajan herätyskellosovellus älypuhelimeen: Pyydä tuntematonta herättämään sinut
Käytäntö on osoittanut, että aamulla herääminen on monille lähes ylitse pääsemätön ongelma. Herätyskello voi auttaa, mutta joukkoistuksen ja yhteisöpalveluiden aikakaudella pärisevä kello tuntuu vähän vanhanaikaiselta. Heräämiskokemuksen voi päivittää tälle vuosikymmenelle Androidille ja Windows Phonelle (iOS-versio tulossa) julkaistulla Wakie-sovelluksella.

Sovellus ei herätä merkkiäänellä, vaan se luo ennalta määritettynä ajankohtana (silloin kun haluat herätä) puheyhteyden nukkuvan ja hereillä olevan Wakie-käyttäjien välille. Wakie yhdistää eri maissa asuvat käyttäjät, joten herättäjä on hyvin suurella todennäköisyydellä aina täysin tuntematon ihminen.

Herättäjän arpomisalgoritmissa painotetaan kuitenkin käyttäjän sukupuolta niin, että herättäjä ja nukkuja edustaisivat vastakkaisia sukupuolia. Algoritmi oppii käytön myötä tunnistamaan minkälaisista herättäjistä nukkuja pitää. Wakien voisi luulla kiinnostavan erityisesti sinkkuja, joiden vierestä ei herää aamuisin unenpöpperöistä keskustelukumppania.


Sovelluksella on jo 1,5 miljoonaa käyttäjää ja sen kautta on tehty 30 miljoonaa herätyssoittoa. Sovelluksen Google Play -esittelysivun mukaan palvelu toimii kokonaisuudessaan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Hongkongissa ja Singaporessa. Muualla asuvat käyttäjät voivat herättää toisia, mutta eivät voi vielä asettaa itselleen herätyksiä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

mcmopo
mcmopo

1

Niin sittenkun ei ole herättäjiä niin onko se hyvä tekosyy myöhästyä töistä? Itse ainakin pysyn perinteisessä herätyskellossa, se on ainakin luotettava.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja