Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operan Mini-selain saapui Windows Phonelle

5
Matti Vähäkainu

Operan Mini-selain saapui Windows Phonelle
Erityisesti kevyistä selaimistaan tunnettu Opera on tuonut< Windows Phonelle beta-version sen Mini-selaimesta. Mobiililaitteiden datapihiin surffauskäyttöön suunnattu selain on ensimmäistä kertaa nyt myös Lumia-puhelimissa.

Opera kertoo, että selaimen esiversiolla haetaan kokemuksia Windows Phone -leiristä ja selainta tullaan kehittämään palautteen perusteella. Julkaistu versio vastaa ominaisuuksiltaan Android-alustan 7.5-versiota.

Selaimen tärkeimpiin ominaisuuksiin norjalaisfirman mukaan kuuluvat:
  • Nopea selaaminen
  • Datan säästäminen
  • Helpompi navigointi
  • Parempi järjestely
  • Offline-lukeminen

Sovelluksen voi asentaa Windows Phonen sovelluskaupasta, mutta on hyvä muistaa, ettei kyseessä ole lopullinen versio.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

OneMember
OneMember

1

Taisi toimitus tarkoituksella viivytellä tämän julkaisun kanssa koska on lukenut tai (yrittänyt) käyttää kahta aiempaa beta versiota ja huomannut saman kuin kaikki muutkin, eli ne olivat täysin roskia (vain harvan sai sovelluksen edes käynnistymään).

Nyt tuo 7.6.8 (eli 0.9.0.5) versio näyttää olevan jo huomattavasti vakaampi (vaikka arvosana on vieläkin 1:n tähden tienoilla).

Vastaa
tataka
tataka

2

Windows phonen ongelmana on ollut että ei ole kunnollista selainta saatavilla(siis toiminnaltaan mukana tuleva ok mutta puuttuu paljon ominaisuuksia joita löytyy iphonen ja androidien lukuisista selaimista) ehkä tuo kehittyy joskus ihan käytettäväksikin.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

Juu kokeilin tuota kun se julkaistiin. Ensimmäinen versio ei toiminut ollenkaan. Sittemmin se on tosin toiminut ylipäätänsä jotenkin.

Jo pelkkä käyttöliittymä on minulle syy olla käyttämättä tätä. Tässä on sama vanha ja ruma iPhonesta kopioitu ui vuosien takaa, kuin jo esim. Symbianin versiossa oli. Ei ole mitään järkeä sijoittaa osoiteriviä yläreunaan; todella ärsyttävää kurotella sinne 6" puhelimella. Toivottavasti lopullisessa versiossa on uudistettu gui.

Vastaa
cpenter83
cpenter83

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Windows phonen ongelmana on ollut että ei ole kunnollista selainta saatavilla(siis toiminnaltaan mukana tuleva ok mutta puuttuu paljon ominaisuuksia joita löytyy iphonen ja androidien lukuisista selaimista) ehkä tuo kehittyy joskus ihan käytettäväksikin.


Mitä ominaisuuksia?

Vastaa
tataka
tataka

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti cpenter83:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Windows phonen ongelmana on ollut että ei ole kunnollista selainta saatavilla(siis toiminnaltaan mukana tuleva ok mutta puuttuu paljon ominaisuuksia joita löytyy iphonen ja androidien lukuisista selaimista) ehkä tuo kehittyy joskus ihan käytettäväksikin.


Mitä ominaisuuksia?

Esim adblock, paremmin toimivat välilehdet, lisäjutut mitä saa esim firefoxiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.