Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vastaa Applen huutoon, Galaxy Note 4 myyntiin etuajassa

2
Matti Vähäkainu

Samsung vastaa Applen huutoon, Galaxy Note 4 myyntiin etuajassa
Korealaislehti The Korea Timesin mukaan Samsungilla on housun punteissa havaittu tutinaa. Yhtiön johto on seurannut huolestuneena Applen uusien iPhone-puhelinten menekkiä.

Vastauksena uusien, suurempien iPhone-mallien huippumyynnille on Samsung aikaistanut sen oman ykköspuhlettinsa saapumista markkinoille. Aiemmin laitteen oli määrä saapua Korean kauppoihin lokakuun puolella, mutta nyt kerrotaan, että Galaxy Note 4:ää saa jo syyskuun 26. päivä alkaen.
Myynti aloitetaan tällä viikolla siis Etelä-Koreassa kaikilla kolmella suurella operaattorilla, jotka ovat SK Telecom, KT ja Uplus. Yhtiön tavoitteena on myydä 15 miljoonaa Note 4:ää ensimmäisen kuukauden aikana.

Tavoite on kerrassaan huima, sillä edeltäjällä kesti kaksi kuukautta 10 miljoonaan myytyyn puhelimeen. Applen numeroihin on vielä paljon matkaa, sillä omenalogolla varustettuja uutuuspuhelimia myytiin 10 miljoonaa viikonlopussa.

Yhdysvalloissa ja Euroopassa Note 4 on ennakkomyynnissä ja se saapuu kauppoihin lokakuussa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ProfaneX
ProfaneX

1

Argh, päästin tyttömäisen hihkaisun lukiessani otsikkoa :( Mutta taas Korealaiset saa herkkuja. Noh, lokakuu on pian täällä.

Vastaa
arivesa
arivesa

2

Kaukoidän tehtaat ja duunaritkin,saavat herkkuja silloinkin,kun Apple myy i-jonkin, minne hyvänsä.Tuloa.Omppu tosin putsaa kohtuuttoman osuuden päältä,mutta maksaja tuon päättää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja