>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 8.0.1 -päivityksen – käyttäjät kertovat uusista ongelmista

4
Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 8.0.1 -päivityksen – käyttäjät kertovat uusista ongelmista
Apple on julkaissut viikko sitten jakeluun tulleelle iOS 8 -käyttöjärjestelmälle pienimuotoisen 8.0.1-päivityksen, joka sisältää korjauksia muun muassa HealthKitiin, kolmansien osapuolien näppäimistöjen toimintaa, Safarin tiedostojen lataamiseen verkkoonpäin sekä uusissa iPhoneissa käytettyyn reachability-ominaisuuteen.

Korjausten lisäksi päivitys näyttää tuovan mukanaan myös uusia ongelmia. Joissain tapauksissa puhelimet eivät suostu yhdistämään matkapuhelinverkkoon. Puhelimen uudelleenkäynnistäminen tai lentokonetilan aktivointi/deaktivointi ei näyttäisi tepsivän ongelmaan. Lisäksi joillakin käyttäjillä Touch ID -sormenjälkilukija on kytkeytynyt pois päältä.

Päivityksen lataamista ja asentamista kannattaa siis miettiä tarkkaan.

Päivitys. Apple on vetänyt päivityksen pois jakelusta ja yhtiö aikoo julkaista uuden päivityksen lähiaikoina. Apple on vahvistanut, että ongelmat koskivat ainoastaan iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimia, joita ei vielä Suomessa pitäisi juuri liikkua, sillä niiden myynti alkaa vasta perjantaina. Ohjeet 8.0.1-päivitykseen poistamiseen löytyvät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

delic
delic

1

Netissä sanotaan, että kyseisistä ongelmista kärsii vain iPhone 6 käyttäjät. Muut iPhone ja iPad käyttäjät ei ole toistaiseksi ainakaan ilmoittanut vioista.

Itse laitoin iPadin päivitykseen, puhelinta en viitsi koska en ole siinä huomannut mitään bugeja.

Vastaa
veeman07
veeman07

3

Taitaa applella olla ongelmia ainakin softa puolella. Enpä muista ipadin olleen koskaan niin herkkä kaatuilemaan kuin mitä se oli ios 7 aikaan. Toivottavasti 8 on parempi mutta pahalta vaikuttaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.