Applen #Bendgate: LG liittyi mukaan G Flexillä

5
Matti Robinson

Applen #Bendgate: LG liittyi mukaan G Flexillä
Applen uudet iPhonet ovat olleet tietysti menestys, kuten 10 miljonaa myytyä laitetta kertoo. Kun myydään laitteita tällaisissa massoissa, niin jotain vikaakin todennäköisesti löydetään. Nyt muun muassa iOS:stä on löytynyt akkuongelmia ja iPhone 6 Plus on todettu taipuvan käyttäjien käsissä.

Jotkin iPhone 6 Plus käyttäjät ovat väittäneet, että suunnittelumoka mahdollistaa koko puhelimen vääntymisen keskeltä. Volyyminappien kohdalla onkin sittemmin todettu olevan heikko kohta, josta puhelimen saa esimerkiksi käsivoimilla väännettyä vinoon.

Itseoikeutetusti taipuvien puhelinten mestari LG on tietysti osallistunut Twitterin #bendgate-kohuun. Yhtiön tarkoituksella vääntyvä – ja takasin palautuva – LG G Flex on saanut uutta nostetta kohusta. Alla LG:n twiitit, joissa se nostaa oman G Flexin esiin haastamaan taipuvien puhelinten ykkösen, iPhone 6 Plussan.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 V – hinta laskenut -27%

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
145 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentit (5)

delic
delic

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

iDelicin painajainen. Nyt ei kerkee nukkumaan.

Ei tämä hetkauta minua suuntaan tai toiseen. Huvittavinta on seurata miten asiat paisuu kun on kyse Applesta. Siis tosiaan ohut laite taipuu jos sitä taivuttaa? En olisi uskonut...

Vastaa
tataka
tataka

4

Hyvä juttu että naureskelevat tosin lg tuki ollut niin surkeaa jopa lippulaivamalleissa että kiinalaisilla taitaa mennä ohjelmistopuolellakin paremmin kiitos cyanogenmodin.

Itse henkilökohtaisesti ihmettelen miten g sarjan puhelimet myyvät edes muutamaa miljoonaa vuoden aikana kun aina ne on hylätty nopeasti, oikeasti samsung tukee vuoden vanhempaa lippulaivaansa paremmin kuin lg vuoden uudempaa. Mutta jos google tai cyanogenmod hoitaa päivitykset niin silloin varmaan olisi ihan hyvää, ainakin nexus 4 ja 5 ollut hyviä.

Vastaa
ramiselin
ramiselin

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Itse henkilökohtaisesti ihmettelen miten g sarjan puhelimet myyvät edes muutamaa miljoonaa vuoden aikana kun aina ne on hylätty nopeasti, oikeasti samsung tukee vuoden vanhempaa lippulaivaansa paremmin kuin lg vuoden uudempaa. Mutta jos google tai cyanogenmod hoitaa päivitykset niin silloin varmaan olisi ihan hyvää, ainakin nexus 4 ja 5 ollut hyviä.

Kun nykyään tavallinen ihminen, joka ei ole kovin teknologiaorientoitunut, menee kauppaan ostamaan puhelinta, niin mukaan tarttuu jokin Android. Hinta on ok ja ominaisuudet vaikuttaa kivoilta. Eivät he mieti, onko tässä nyt uusin suklaapatukka ja mahtaako tulevaisuudessa tulla jokin L-kirjain. Jos siinä toimii puhelut, tekstarit ja Facebook, niin se on hyvä.

Toki G-sarjalaiset ovat niitä hieman hintavampia tuotteita, mutta näitä tavallisia ihmisiä löytyy ihan kaikista tuloluokista. Puhelinten päivittäminen ei vain kiinnosta ihmisiä, ja ymmärrän sen hyvin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.