Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä uudet Hollywood-tähtien tähdittämät iPhone-mainokset

Matti Vähäkainu

Tässä uudet Hollywood-tähtien tähdittämät iPhone-mainokset
Apple paljasti uusien iPhone-mallien julkaisutilaisuudessa, että sen iPhone-mainoskampanjan ääninäyttelijöinä toimivat Jimmy Fallon ja Justin Timberlake. Nyt yhtiö on julkaissut YouTubessa kaksi uutta, hauskahkoa mainosta.

The Tonight Show'n juontaja Jimmy Fallon ja muusikko/näyttelijä Justin Timberlake esittelevät uusissa videoissa muutamaa uusien iPhonien tärkeimmistä ominaisuuksista. Herrat toimivat ainoastaan ääninäyttelijöinä laukoen hauskoja repliikkejä, joten Saturday Night Liven tapaisia sketsejä ei ainakaan vielä nähty.
Ensimmäisessä videossa vuorossa on kamera, joka osaa ottaa muun muassa hidastettua kuvaa, nopeutettuja timelapse-videoita sekä tasaisempaa videota kuvanvakaimen ansiosta.

Toisella videolla Fallon ja Timberlake juontavat uusien iPhone-mallien suuruudesta ja tehokkuudesta. Timberlaken iPhone 6 Plussan kohdalla erityisesti suuruudesta. Onhan tämän vuoden slogankin "bigger than bigger".Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja