Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WeChat on kasvanut Whatsappia ja Facebookia suuremmaksi viestittelijäksi

1
Matti Vähäkainu

WeChat on kasvanut Whatsappia ja Facebookia suuremmaksi viestittelijäksi
Olemme aiemminkin kertoneet huippusuositusta ja maailmaa valloittavasta viestisovelluksesta nimeltä WeChat. Facebookin Messengeriä, Snapchatia ja Whatsappia haastava sovellus on nyt yhdellä mittarilla selkeästi suosituin viestintäsovellus.

GlobalWebIndexin Jason Mander kertoo yhtiön blogissa maailman suosituimmista viestisovelluksista. Yhtiö vertaili sovelluksia globaalisti käyttäjäryhmässä, jonka ikähaarukka on 16-64 ikävuotta. Tässä kategoriassa maailman ykköseksi nousi selväti WeChat.

WeChat on erityisen suosittu Kiinassa, jossa sitä käyttää kuukausittain vähintään 80 prosenttia kaikista ikäryhmän mobiilikäyttäjistä. Näin ollen koko maailmankin mittakaavassa Kiina nostaa WeChatin 35 prosenttiin. Seuraavina ovat hyvin lähekkäin Whatsapp, Facebook ja Skype.

Kun Kiina otetaan pois laskuista niin suosituimmaksi nousee Whatsapp ohi Facebookin. Huomion arvoista on Manderin mukaan myös se, ettei Snapchat ole kahminut maailmanlaajuisesti samanlaista palaa kakusta kuin tiettyjen maiden teiniryhmissä. Globaalisti sitä käyttää vain noin 5 prosenttia.
Mitä pikaviestimiä te käytätte?

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

R3DgRu
R3DgRu

1

Hangoutsia käytän. Kätevää kun yksi, puhelimessa valmiina oleva ohjelma hoitaa tekstiviestit, pikaviestit ja videopuhelut sekä on ilmainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.