Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WPCentral: Kameravertailussa iPhone 6 Plus vs Lumia 1520

Matti Vähäkainu

WPCentral: Kameravertailussa iPhone 6 Plus vs Lumia 1520
Windows Phoneen ja Microsoftin tuotteisiin yleisesti keskittyvä sivusto WPCentral on verrannut juuri julkaistua iPhone 6 Plus puhlettia Nokian Lumia 1520 -puhlettiin. Suurten puhelinten taistelussa vertailuun otettiin kamerat ja erityisesti still-kuvat.

Lumia 1520 on varustettu 20 megapikselin kameralla, jossa ylinäytteistystä käytetään tuottamaan 5 megapikselin kuvia. Uuden iPhone 6 Plussan kamera on edelleen varustettu 8 megapikselin sensorilla, mutta uuttaa tekniikkaa on siinäkin muun muassa optisen kuvanvakaimen muodossa.

Kuvat ovat laitteilla hyvin samantasoisia, mutta eroja löytyy, kuten olettaa sopii. WPCentralin Mark Guimin mukaan päiväkuvat ovat kirkkaampia iPhonella, kun taas Lumialla otetut hämäräkuvat ovat kirkkaampia. Lumian kuvista hän löysi hieman enemmän tarkkuutta ja kontrastia. Molemmista kameroista salama oli pois päältä ja asetukset automaatilla.

Mitä mieltä olet WPCentralin kanssa? Katso video alta ja vertaa kuvia WPCentralin artikkelissa. Entä mitä puhelimia vastaan uudet iPhonet pitäisi seuraavaksi laittaa kamerakilpasille?

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.