Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple vastasi #bendgateen: iPhone 6 Plussan vääntyminen äärimmäisen harvinaista

1
Manu Pitkänen

Apple vastasi #bendgateen: iPhone 6 Plussan vääntyminen äärimmäisen harvinaista
Applen mukaan toistaiseksi vain yhdeksän asiakasta on valittanut iPhone 6 Plussan vääntymisestä mutkalle.

Ison puhelimen rungon kestävyyttä on epäilty sen jälkeen kun muutamat puhelimen hankkineet henkilöt valittivat niiden vääntymisestä, vaikka puhelimia olikin pidetty vain etutaskussa. Isommat mediat kiinnostuivat aiheesta sen jälkeen kun Unbox Therapy -kanavaa YouTubessa ylläpitävä Lewis Hilsenteger julkaisi testivideon, jossa puhelin saatiin taipumaan käsivoimin mutkalle.

Vaikka Hilsenteger saikin puhelimen taivutetuksi, joutui hän käyttämään sen verran paljon voimaa, että vastaavaan koetukseen iPhone 6 Plus tuskin joutuu housujen etutaskuissa.

Applen mukaan puhelimen taipuminen normaaliolosuhteissa on äärimmäisen harvinaista. Yhtiö muistuttaa, että sekä iPhone 6 että iPhone 6 Plus ovat läpäisseet sen kestävyystestit.IPhone 6 ja iPhone 6 Plus tulivat myyntiin viime viikon perjantaina eri puolilla maailmaa. Avausviikonloppuna niitä myytiin ennätykselliset 10 miljoonaa kappaletta. Suomessa puhelimien myynti alkaa huomenna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.