Uusi suomalainen mobiilipeli tulossa: Best Fiends

1
Manu Pitkänen

Uusi suomalainen mobiilipeli tulossa: Best Fiends
Suomalainen peliyhtiö Seriously Digital Entertainment valmistautuu parhaillaan ensimmäisen mobiilipelinsä julkaisuun. Best Fiendiksi kutsuttu peli on yhdistelmä pulmapelaamista ja roolipelaamista, missä ötökkähyvisten tehtävänä on raivata tiensä etanaviholaisten läpi Mount Boomille.

Best Fiendsin pelikokemuksen ydin koostuu candycrushsagamaisesta pulmapelaamisesta, mutta siihen on lisätty pieni roolipelitwisti. Kuhunkin ratkaistavaan pulmaan pelaaja valitsee ötökkähyvisten joukosta haluamansa hahmot ja yrittää pelastaa samalla muita ötököitä riveihinsä. Pulmaan valitut ötökät vaikuttavat siihen miten hyvin ratkaisu onnistuu. Samalla pelaajan on tarkoitus kehittää hahmojaan vaikeampien pulmien ratkaisemiseksi.

Seriously Digital Entertainmentin taustalla on Remedyllä työskennellyt Petri Järvilehto, joka perusti yhtiön suunnilleen vuosi sitten. Seriouslyssä on mukana myös Andrew Stalbow, joka on työskennellyt 20th Century Foxin mobiilitoiminnoissa. Molemmilta miehiltä löytyy Rovio-historiaa. Yhtiö hankki 1,75 miljoonan euron siemenrahoituksen viime vuoden lopulla, minkä määrä tuplattiin tämän vuoden keväällä.



Best Fiends julkaistaan lokakuussa ja se on silloin ladattavissa ilmaiseksi, mutta peli sisältää mahdollisuuden in-app-ostoihin. Pelattavuuden ei pitäisi kuitenkaan kärsiä oleellisesti vaikkei pelaaja koskisikaan in-app-tarjouksiin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.