Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi suomalainen mobiilipeli tulossa: Best Fiends

1
Manu Pitkänen

Uusi suomalainen mobiilipeli tulossa: Best Fiends
Suomalainen peliyhtiö Seriously Digital Entertainment valmistautuu parhaillaan ensimmäisen mobiilipelinsä julkaisuun. Best Fiendiksi kutsuttu peli on yhdistelmä pulmapelaamista ja roolipelaamista, missä ötökkähyvisten tehtävänä on raivata tiensä etanaviholaisten läpi Mount Boomille.

Best Fiendsin pelikokemuksen ydin koostuu candycrushsagamaisesta pulmapelaamisesta, mutta siihen on lisätty pieni roolipelitwisti. Kuhunkin ratkaistavaan pulmaan pelaaja valitsee ötökkähyvisten joukosta haluamansa hahmot ja yrittää pelastaa samalla muita ötököitä riveihinsä. Pulmaan valitut ötökät vaikuttavat siihen miten hyvin ratkaisu onnistuu. Samalla pelaajan on tarkoitus kehittää hahmojaan vaikeampien pulmien ratkaisemiseksi.

Seriously Digital Entertainmentin taustalla on Remedyllä työskennellyt Petri Järvilehto, joka perusti yhtiön suunnilleen vuosi sitten. Seriouslyssä on mukana myös Andrew Stalbow, joka on työskennellyt 20th Century Foxin mobiilitoiminnoissa. Molemmilta miehiltä löytyy Rovio-historiaa. Yhtiö hankki 1,75 miljoonan euron siemenrahoituksen viime vuoden lopulla, minkä määrä tuplattiin tämän vuoden keväällä.Best Fiends julkaistaan lokakuussa ja se on silloin ladattavissa ilmaiseksi, mutta peli sisältää mahdollisuuden in-app-ostoihin. Pelattavuuden ei pitäisi kuitenkaan kärsiä oleellisesti vaikkei pelaaja koskisikaan in-app-tarjouksiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja