Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luvat irtosivat: Apple tuo uudet iPhonet Kiinaan 17. lokakuuta

1
Manu Pitkänen

Luvat irtosivat: Apple tuo uudet iPhonet Kiinaan 17. lokakuuta
IPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimet tulevat ennakkotilattavaksi Kiinassa 10. lokakuuta ja varsinaiset toimitukset aloitetaan maassa 17. lokakuuta. Aiemmin tänään uutisoitiin Applen saaneen myynnin aloittamiseen vaaditun toisen viranomaisluvan.

Vuosi sitten iPhone 5s ja 5c tulivat myyntiin Kiinassa ensimmäisten maiden joukossa. Tänä vuonna Apple joutui lykkäämään myynnin aloittamista Kiinassa puuttuvien viranomaislupien takia. Vaikka Kiina onkin suuri älypuhelinmarkkina, onnistui Apple silti rikkomaan avausviikonlopun myyntiennätyksensä. Puhelimia myytiin ensimmäisen viikonlopun aikana 10 miljoonaa kappaletta, kun vuosi sitten Apple ylsi yhdeksään miljoonaan kappaleeseen.
Lehdistötiedotteessaan Apple nostaa uusien iPhonien kärkiominaisuudeksi yhteensopivuuden Kiinan kolmen suurimman operaattorin LTE-verkkojen kanssa. Vasta sen jälkeen Apple kehuu puhelimien muilla ominaisuuksilla, kuten näytön koolla, ohuella designilla ja nopealla suorittimella.

IPhone 6:n hinnat alkavat Kiinassa 5288 juanista (n. 677 euroa, 16 GB) ja nousevat tallennustilan perusteella 800 juanin (n. 100 euroa) hyppäyksin. IPhone 6 Plussan 16 GB:n malli maksaa 6088 juania ja 64 gigatavun malli 6888 juania, mutta hyppäys 128 GB:n malliin korottaa hinnan 7788 juaniin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

DonZQ
DonZQ

1

Nonni, pääsevätpähän kiinalaiset myymään taas lapsiaan ja munuaisiaan, että pääsevät käsiksi tähän mullistavaan laitteeseen ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja