Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HERE-karttojen Android-sovellus vuoti nettiin uudelleen

Manu Pitkänen

HERE-karttojen Android-sovellus vuoti nettiin uudelleen
Nokian HERE-karttojen kehitteillä olevan Android-sovellus vuoti tällä viikolla verkkoon, mutta muutamat sen ladanneista joutuivat pian pettymään kun vuotaneen ohjelmistoversion toiminta yritettiin estää. Nyt verkkoon on vuotanut uusi APK, joka toimii ainakin toistaiseksi niin kuin sen pitäisikin.

Ensimmäiseksi vuotaneen APK:n versionumero oli 1.0-124 ja nyt vuotaneen paketin versio on 1.0-172, eli kyse on hieman uudemmasta ohjelmistosta. Vuotanut sovellustiedosto löytyy täältä, mutta sen lataaminen tapahtuu omalla vastuullasi.
Nokian mukaan se aikoo tuoda Android-sovelluksen ensimmäiseksi Samsungin laitteille suunniteltuun Galaxy-sovelluskauppaan, minkä jälkeen palvelu olisi saapumassa myös muille Android-laitteille. Nokia työstää parhaillaan myös iOS-sovellusta. HERE-karttojen Android-sovellus julkaistaan samaan aikaan kun Gear S -älykello tulee kauppoihin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja