Syksyn Lumia-uutuudet saapuvat Suomeen: Lumia 830:n myynti alkoi

Manu Pitkänen

Syksyn Lumia-uutuudet saapuvat Suomeen: Lumia 830:n myynti alkoi
Microsoft on aloittanut Lumia 830 -älypuhelimen myynnin Suomessa. Samalla aloitettiin selfieluuri Lumia 735:n ennakkomyynti (saapuu kauppojen hyllyille 16. lokakuuta).

Lumia 830:n myyntivalttina on aiempina vuosina kalliimmissa Lumia-puhelimissa käytettyjen kameraominaisuuksien tarjoaminen aiempaa edullisemmassa paketissa. Alle 400 euroa maksavassa puhelimessa on 10 megapikselin Pureview-kamera, eli siitä löytyy Zeiss-optiikka (f/2,2), Rich Recording -äänentallennus ja optinen kuvanvakautus.

Ulkoisesti paljon Lumia 930:tä muistuttavassa Lumia 830:ssä on 16 gigatavua tallennustilaa, jota voi halutessaan laajentaa muistikortin avulla. Suorittimena käytetään Snapdragon 400:aa ja keskusmuistia löytyy gigatavun verran. Viisituumaisen näytön resoluutio on 1280x720 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä on Lumia Denimillä varustettu Windows Phone 8.1.

Pikaisen verkkokauppahinta-analyysin perusteella Lumia 830:tä myydään Suomessa noin 369 euron hintaan. Puhelimen suositushinta on kuitenkin hieman korkeampi, 390 euroa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.