Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft aloittaa Lumia 830 -puhelimen ennakkomyynnin Suomessa

1
Manu Pitkänen

Microsoft aloittaa Lumia 830 -puhelimen ennakkomyynnin Suomessa
Microsoft aloittaa edulliseksi lippulaivaksi profiloidun Lumia 830 -älypuhelimen ennakkomyynnin tänään. Yhtiön virallisen blogin mukaan puhelimen suositushinta on 390 euroa, mutta blogikirjoituksessa ei kerrottu milloin puhelimen toimitukset ja varsinainen myynti alkaa.

IFA-messuilla syyskuun alussa esitellyssä puhelimessa on kalliimmista Lumia-puhelimista tuttuja kuvausominaisuuksia, kuten ZEISS-optiikalla varustettu kymmenen megapikselin PureView-kamera, Rich Recording sekä optinen kuvanvakain. Lumia 830:ssä on myös sisäänrakennettu langaton lataus, SensorCore ja Lumia Denimillä varustettu käyttöjärjestelmä.

Lumia 930 -puhelinta ulkoisesti muistuttavassa uutukaisessa on viiden tuuman 720p-näyttö (IPS-paneeli eli tukee vilkaisunäyttöä), Snapdragon 400 -suoritin, gigatavu keskusmuistia ja 16 gigatavua tallennusmuistia (microSD-korttipaikka).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
KKehveli (vahvistamaton)

1

Tää vaikuttaisi kyllä todella hyvältä seuraavaksi puhelimeksi. Ihan kauheasti en pelaa ja arvostan varmat päivitykset pitkälle tulevaisuuteen aika korkealle. Tyylikkäimpiä laitteita hintaluokassaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja