Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen safiirivalmistaja ajautui talousongelmiin – hakeutui yrityssaneeraukseen

1
Manu Pitkänen

Applen safiirivalmistaja ajautui talousongelmiin – hakeutui yrityssaneeraukseen
Applen safiirituotannosta vastaava GT Advanced Technologies on ilmoittanut hakeutuvansa yrityssaneeraukseen (Chapter 11) organisoidakseen toimintaansa uudelleen.

GT Advanced Technologiesin toimitusjohtaja Tom Gutierrezin mukaan yrityssaneeraukseen hakeutuminen ei vaikuta yhtiön operatiiviseen toimintaan, mutta järjestelyn toivotaan vakauttavan yhtiön rahoituspohjaa. Yhtiö kertoi vuosi sitten solmineensa Applen kanssa yhteistyösopimuksen, minkä myötä yhtiö on alkanut valmistaa safiiria Applen laitteisiin. Safiiria käytettäneen ainakin ensi vuonna myyntiin tulevassa Apple Watch -älykellossa.

Apple maksoi GT Advancedille 578 miljoonaa dollaria etumaksuina safiiritehtaan pystyttämiseksi. GTAT:n tarkoituksena on maksaa summa takaisin Applelle seuraavan viiden vuoden aikana. Tuotannon on tarkoitus nousta täyteen kapasiteettiin ensi vuoden alussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja