>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Nexus päihittää kaikki nopeudessa, paitsi iPhonen yhdessä testissä

7
Matti Vähäkainu

Tuleva Nexus päihittää kaikki nopeudessa, paitsi iPhonen yhdessä testissä
Tuleva Nexus-puhelin on mitä todennäköisimmin saapumassa markkinoille piakkoin. Tämä Nexus X, Nexus 6 ja "Shamu" -nimillä tunnettu laite on saanut nyt huhupuheiden lisäksi testituloksia.

Tuleva Nexus-puhelin vaikuttaa Geekbench-testisovelluksen mukaan varsin tehokkaalta pakkaukselta. Sen testitulokset osoittavat, että suorituskykyä löytyy enemmän kuin miltään markkinolta olevalta puhelimelta. Motorolan valmistamassa laitteessa on speksihuhujen mukaan laitteessa olisi 5,9 tuuman QHD-kosketusnäyttö ja Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri.

Android L:llä varustettu puhelin päihittää muun muassa samalla suorittimella varustetun Galaxy S5:n ja LG G3:n, mutta yhden testin se kuitenkin häviää. Applen iPhone 6 ja iPhone 5s ovat nopeampia yhden suoritinytimen osalta, mutta niissä ytimiä onkin vain kaksi verrattuna Snapdragonin neljään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Happokala
Happokala

1

Tyypillinen yksisäikeinen ohjelma pyörii paljon nopeammin tuossa iPhonen konfiguraatiossa. Kaikki hyvin rinnakkaistuva prosessointi tehdään sitten GPU:lla. Esim. Androidin lagi johtuu siitä että pääsäikeen roskienkeruu pyörähtää käyntiin ja blokkaa kunnes tehtävä on suoritettu. Ei tähän auta monet ytimet, vaan joko a. paljon muistia, b. nopea ydin, c. roskienkeruu pois. iPhonen strategia on b ja c.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Todellakin, läheskään kaikki tehtävät eivät rinnakkaistu triviaalisti. Siihen nähden iPhone 6:n yhden threadin nopeus on huima. 60% nopeampi kuin paras Android, erittäin todennäköisesti pienemmällä virrankulutuksella, uskomatonta.

Vastaa
Henkkamuh
Henkkamuh

4

"Android L:llä varustettu puhelin päihittää muun muassa samalla suorittimella varustetun Galaxy S5:n ja LG G3:n"

Shamussa on Snapdragon 805 kun taas S5:ssä ja G3:ssa 801.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

6

Joo, jos 5,9 tuumaa niin ei kiitos. Nykyinen LG G2:n 5,2 tuumainen näyttö hyvin ohuella "bezelillä" on juuri ideaali, yhtään isompaa en halua. Menee jo järjettömäksi.

Vastaa
n1k0u
n1k0u

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Henkkamuh:

"Android L:llä varustettu puhelin päihittää muun muassa samalla suorittimella varustetun Galaxy S5:n ja LG G3:n"

Shamussa on Snapdragon 805 kun taas S5:ssä ja G3:ssa 801.

Varmaaankin viitattu noiden Korean variantteihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.