Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli kahdella 13 megapikselin kameralla varustetun Desire EYE:n

1
Manu Pitkänen

HTC esitteli kahdella 13 megapikselin kameralla varustetun Desire EYE:n
HTC esitteli eilen New Yorkissa pidetyssä Double Exposure -tapahtumassa Desire EYE -älypuphelimen, jonka erikoisuutena on sekä etu- että takapuolelle sijoitetut 13 megapikselin kamerat, joissa molemmissa on laajakulmainen optiikka sekä kaksois-LED-salama.

Desire EYE -puhelimesta löytyy HTC:n kehittämiä EYE Experience -kuvausominaisuuksia, joiden avulla kamera seuraa esimerkiksi videopuhelun aikana keskustelijoiden (max. neljä) päänliikkeitä ja mukauttaa kuvausasetuksia niiden mukaan. Lisäksi etu- ja takapuolen kameroilla voidaan tallentaa videokuvaa samanaikaisesti tai etupuolen kameran kuva voidaan liittää takapuolen kameran ottamaan kuvaan. Pakettiin kuuluu myös puheohjattu laukaisin, minkä avulla kuvan voi ottaa say cheese -komennolla.

HTC kertoi samalla päivittävänsä Zoe-ohjelmistonsa versioon 1.0 ja laajentavansa laitteistotukea. Uusimpien Android-puhelimien lisäksi Zoen voi ladata tulevaisuudessa iPhoneihin. Ohjelmiston avulla voi tehdä valokuvista ja videoklipeistä automatisoidusti koostevideoita.


Vedenkestävä (IPX7: kestää metrin syvyydessä 30 min.)HTC Desire EYEssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö sekä 2,3 gigahertsin taajuudella tikittävä Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri. Sisäistä tallennustilaa on yhteensä 16 gigatavua, mutta sitä pystyy laajentamaan muistikortin avulla. Puhelimessa on myös kolme mikrofonia taustamelun vaimentamiseen.

Puhelin tulee myyntiin Pohjoismaissa marras-joulukuussa. Hintaa ei ole vielä paljastettu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jakele
Jakele

1

No nyt on kivoja ominaisuuksia saatu kännykän kameraan :)
Pitänee käydä vertailemassa odotuslistalla olevaan kännyyn...
Siitä seuraa toki riski, ett joutuis pyörtämään 'pyhiä päätöksiään' hmmm mutt eipä se olis ihan eka kerta sekään...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja