Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Retropelaaja: Varo tulevaa iOS 8.1 -päivitystä

1
Manu Pitkänen

Retropelaaja: Varo tulevaa iOS 8.1 -päivitystä
IPhone-retropelaajapiirit odottavat pelonsekaisin tuntein iOS 8.1 -päivityksen julkaisua. Apple aikoo nimittäin korjata sen myötä niin sanotun Date Trick -porsaanreiän. Tähän asti porsaanreikä on mahdollistanut App Storeen kelpaamattomien emulaattoreiden ja retropelien asentamisen jailbreikkaamattomiin iOS-laitteisiin.

Mikäli iOS 8.1:n beta-versioissa oleva korjaus saapuu päivityksen viimeisteltyyn versioon, ei puhelimeen pysty asentamaan helposti enää esimerkiksi GBA4iOS 2.0 -emulaattoria. Date Trick on ollut emulaattoriyhteisön kantava voima viime aikoina ja sen korjaamisen pelätään tarkoittavan yhteisön kuihtumista.

Date Trickissä on käytännössä kyse siitä, että laitteen päivämäärää väännetään menneisyyteen ja ladataan sen jälkeen Safarin kautta halutut pelit puhelimeen.

GBA4iOS 2.0:n testaaja Dario Sepulveda ei kuitenkaan kanna kaunaa Applea kohtaan ja ymmärtää hyvin miksi yhtiö on päättänyt lopulta korjata aukon. Hän oikeastaan ihmettelee, miksi Apple on mahdollistanut hyväksymättömän koodin suorittamisen sen laitteissa näinkin kauan. Pelien oikeudenomistajat olisivat todennäköisesti toivoneet Applen reagoivan asiaan jo paljon aiemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja