Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google esittelee kaikkien aikojen suurimman Nexus-puhelimen tässä kuussa

2
Manu Pitkänen

Google esittelee kaikkien aikojen suurimman Nexus-puhelimen tässä kuussa
Google esittelee tämän kuun aikana kaikkien aikojen suurimman Nexus-puhelimensa, kertoo Wall Street Journal. 5,9 tuuman näytöllä varustetun puhelimen tuotannollisessa vastuussa on Lenovon omistukseen siirtyvä Motorola Mobility.

Uutinen ei ole varsinaisesti uutinen sillä Nexus 6:n tai Nexus X:n (koodinimeltään Shamu) tunnetaan jo melko hyvin muiden lähteiden kautta ja lokakuu on pitkään vaikuttanut todennäköiseltä julkaisukuukaudelta.

Android Policen tietojen mukaan puhlettiluokan Nexuksessa olisi QHD-tasoinen (2560 x 1440 pikseliä) näyttö, optisella kuvanvakaimella varustettu 13 megapikselin kamera sekä 3200 milliampeeritunnin akku. Suorituskyvystä vastaa Qualcommin Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri ja kolme gigatavua keskusmuistia. Puhelimessa on myös eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet.


Nexus 6 esiteltäneen samaan aikaan Android L:n julkaisun kanssa. Samassa tilaisuudessa saatetaan nähdä myös HTC:n kehittämä Nexus 9 -tabletti.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Joo ei kiitos. 5,2 tuumaa ohuilla bezeleillä on ehdoton sweetspot.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja