Google Wear -älykellot saapuvat virallisesti Suomeen

2
Matti Robinson

Google Wear -älykellot saapuvat virallisesti Suomeen
Googlen älykelloalusta on tuttu muun muassa LG:n G Watch -sarjasta, Moto 360:stä sekä Galaxy Gearista. Toistaiseksi Google ei ole virallisesti tuonut älykellojaan kuitenkaan Suomeen, mutta nyt muutos on tapahtumassa, kertoo Androidsuomi.

Androidsuomen mukaan Google on lisännyt Suomen nyt osana viimeisintä laajennusta, johon kuuluu myös useita muita maita. Googlen ulkopuolisia, ns. epävirallisia teitä kelloja jo saa Suomesta. Esimerkiksi Verkkokauppa.com myy LG G Watchia ja myyntiin tulee myös uusi, pyöreä G Watch R.

Virallinen Google-myynti tarkoittaa Play-kauppaa, jossa on tällä hetkellä myynnissä Nexus 5, Nexus 7, Chromecast sekä suojakuoria mobiililaitteille. Samalla laitteiden muut jälleenmyyntikanavat laajenevat.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
365 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentit (2)

tataka
tataka

1

Galaxy gearin käyttöjärjestelmä ei ole android wear vaan se malli jossa android wear on gear live.

Hienoa että tulee suomeenkin, verkkokauppa.comissa on halpa tuo g watch kun itse ostin yli kuukausi sitten amazonista briteistä ja maksoi vaikka sain ilmaiset postit n.220 euroa, kun verkkokauppa myy alle 200 eurolla, tosin nyt muuallakin on hinnat tippunut mutta en olisi ihmetellyt jos olisi suomessa maksanut 220+ euroa alussa.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

2

Gearssa oli Android, mutta sen saa helposti päivitettyä pc:llä Tizeniin. Akun kesto kasvaa ja Gear 2:niin ohjelmat tulevat saataville. Gearia on myyty jopa alle 100 euron. Samalla hinnalla saa paljon tyhmempiä älyrannekkeita.

Gear vs gear 2 vs fit vs live -haulla saa eri mallien väliset erot näkyviin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.