Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Wear -älykellot saapuvat virallisesti Suomeen

2
Matti Vähäkainu

Google Wear -älykellot saapuvat virallisesti Suomeen
Googlen älykelloalusta on tuttu muun muassa LG:n G Watch -sarjasta, Moto 360:stä sekä Galaxy Gearista. Toistaiseksi Google ei ole virallisesti tuonut älykellojaan kuitenkaan Suomeen, mutta nyt muutos on tapahtumassa, kertoo Androidsuomi.

Androidsuomen mukaan Google on lisännyt Suomen nyt osana viimeisintä laajennusta, johon kuuluu myös useita muita maita. Googlen ulkopuolisia, ns. epävirallisia teitä kelloja jo saa Suomesta. Esimerkiksi Verkkokauppa.com myy LG G Watchia ja myyntiin tulee myös uusi, pyöreä G Watch R.

Virallinen Google-myynti tarkoittaa Play-kauppaa, jossa on tällä hetkellä myynnissä Nexus 5, Nexus 7, Chromecast sekä suojakuoria mobiililaitteille. Samalla laitteiden muut jälleenmyyntikanavat laajenevat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tataka
tataka

1

Galaxy gearin käyttöjärjestelmä ei ole android wear vaan se malli jossa android wear on gear live.

Hienoa että tulee suomeenkin, verkkokauppa.comissa on halpa tuo g watch kun itse ostin yli kuukausi sitten amazonista briteistä ja maksoi vaikka sain ilmaiset postit n.220 euroa, kun verkkokauppa myy alle 200 eurolla, tosin nyt muuallakin on hinnat tippunut mutta en olisi ihmetellyt jos olisi suomessa maksanut 220+ euroa alussa.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

2

Gearssa oli Android, mutta sen saa helposti päivitettyä pc:llä Tizeniin. Akun kesto kasvaa ja Gear 2:niin ohjelmat tulevat saataville. Gearia on myyty jopa alle 100 euron. Samalla hinnalla saa paljon tyhmempiä älyrannekkeita.

Gear vs gear 2 vs fit vs live -haulla saa eri mallien väliset erot näkyviin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja