Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esitteli Skype Qikin moderniin videoviestittelyyn

2
Manu Pitkänen

Microsoft esitteli Skype Qikin moderniin videoviestittelyyn
Microsoft on julkaissut uuden Skype Qik -mobiilisovelluksen, jonka avulla voi lähettää 42 sekunnin mittaisia videoviestejä omille tuttaville. Ohjelmistojätin mukaan ihmisille ei enää riitä perinteiset aikaan ja paikkaan sidotut videopuhelut, vaan tälläkin saralla on siirretty mobiiliin ja asynkroniseen viestintään.

Nimestään huolimatta Skype Qikillä ei ole mitään tekemistä Qik-palvelun kanssa, minkä Skype osti muutamia vuosia sitten itselleen. Sovellus ei myöskään liity Skypeen muuten kuin taustalla olevan teknologian suhteen: palvelu on täysin itsenäinen ja sitä käytetään puhelinnumeroiden avulla, joten käyttäjiltä ei edellytetä esimerkiksi Microsoft-tiliä. Videokeskusteluja voi käydä kaksistaan tai isommalla ryhmällä.

Skype Qikin kautta välitetyt videoviestit tuhoutuvat automaattisesti kahden viikon jälkeen, minkä lisäksi lähetyt viestit voi halutessaan poistaa koska haluaa (myös ennen kuin vastapuoli ehtii katsoa sen). Sovellus on saatavilla Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle. Mikäli videoviestin tulee lähettäneeksi henkilölle, jolla ei ole Skype Qikiä, saa hän ohjeet sovelluksen lataamiseksi SMS-viestinä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja