>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä se on: Google esitteli Nexus 6:n

8
Manu Pitkänen

Tässä se on: Google esitteli Nexus 6:n
Google on laajentanut tänään Nexus-mallistoaan puhlettikategoriaan Motorolan kehittämän Nexus 6 -älypuhelimen myötä. 5,96-tuumaisella näytöllä varustettu Nexus 6 on Googlen toistaiseksi suurin puhelin.

Kuten ennakkoon jo osattiin odottaan, Nexus 6:n näyttö ei ole ainoastaan iso, vaan se on myös äärimmäisen tarkka. Resoluutio kohoaa samoille lukemille LG:n G3:n sekä Samsungin Galaxy Note 4 -älypuhelimien kanssa eli 2560x1440 pikseliin. Ensimmäisestä Motorolan valmistamasta Nexus-puhelimesta löytyy optisella kuvanvakaimella höystetty 13 megapikselin kamera (f/2,0) sekä eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet. Kameralla voi kuvata halutessaan 4K-videota (30 FPS). Nexus 6:n Android Lollipop -käyttöjärjestelmää pyörittää 2,7 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Snapdragon 805 -suoritin.

Motorola-vaikute näkyy puhelimessa erittäin helposti, eikä sitä ole yritetty varsinaisesti peitelläkään. Nexus 6 on käytännössä oikeastaan teknisesti kohennettu versio kesällä julkistetusta Moto X:stä.Nexus 6:n ennakkomyynti alkaa Yhdysvalloissa 29. lokakuuta ja asiakkaiden käsiin se saapuu marraskuussa. Hinnat alkavat 649 dollarista. Saataville tulee 32 ja 64 gigatavun muistilla varustetut mallit (kaksi värivaihtoehtoa: Midnight Blue ja Cloud White).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Datanen
Datanen

3

Hieno mutta varsin kallis kun miettii että One Plussan saa dollareissa puolet halvemmalla ja siinä on huippu ominaisuudet.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:

resoluution kun tiputtais puoleen, hinta puolittuis ja akkukesto tuplaantuis, ja kukaan ei huomais mitään

That's not how this works. That's not how any of this works.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ei kiitos (vahvistamaton)

7

Joo ei kiitos, aivan liian iso. Rahaa olisi kyllä ostaa vaikka 100, mutta 5,2 tuumaa ohuilla bezeleillä (esim. LG G2) on ehdoton sweetspot itselleni.

Vastaa
Pitkakoski
Pitkakoski

8

Tätä mallia odottelin pitkään, mutta näyttää siltä, että viimeinkin maksetaan laitteeseen pakatun tekniikan hinnan mukaisesti. "Nexus-sarja kasvoi lippulaivaksi." Onneksi on edelleen Nexus 5 ja muutama sittemmin markkinoille saapunut kilpailija.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.