Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Sonyn seuraava huippu-Xperia sisältää 5,5 tuuman QHD-näytön

Sami Koivunen

Huhu: Sonyn seuraava huippu-Xperia sisältää 5,5 tuuman QHD-näytön
AndroidOrigin on väitetysti saanut käsiinsä sisäpiirin tietoa tulevan Xperia Z4 -älypuhelimen teknisistä tiedoista. Lähde huhuilee lisäksi Sonyn luopuvan kahden lippulaivamallin vuosittaisesta rytmistä.

Lähde kertoo Z4:n todennäköiseksi esittelyajankohdaksi ensi vuoden MWC-messut, jotka järjestetään maaliskuussa Barcelonassa. Z4:n kerrotaan olevan Sonyn ainoa älypuhelinlippulaiva vuonna 2015. Syyksi tähän epäillään laitteiden vähäistä kehitystä nykyisen puolen vuoden julkaisurytmin aikana.

Vuodosta ilmenee myös tarkat speksitiedot, joihin lukeutuvat 2,8 gigahertsin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, 32 gigatavun tallennustila perusmallissa ja neljän gigatavun RAM-muisti. Z4:n kamera on uudistettu Exmor RS CMOS -sensoriin, jonka resoluutio on aiemmistakin Z-malleista tutut 20.7 megapikseliä. Ulkoisesti Z4:n sanotaan muistuttavan läheisesti Puhelinvertailunkin arvostelemaa Z3-mallia, mutta näyttö on laitteessa päivitetty 5,5 tuuman QHD-resoluution (2560 x 1440) näyttöön.Vuotoja voi pitää jossain määrin luotettavina, sillä AndroidOriginin mukaan sama lähde osasi kertoa etukäteen Xperia Z3 Compact -älypuhelimen tiedoista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ensi vuoden MWC-messuihin on vielä viisi kuukautta aikaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.