Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 8.1:n

1
Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 8.1:n
Apple on julkaissut mobiililaitteilleen iOS 8.1:n. Päivitys aktivoi tänään Yhdysvalloissa lanseerattavan Apple Pay -mobiilimaksujärjestelmän, jonka avulla voi maksaa ostoksia niin kivijalkamyymälöissä (NFC) kuin verkossakin Touch ID -sormenjälkilukijan avulla.

IOS 8:n ensimmäiseen isompaan ominaisuuspäivitykseen kuuluu muutakin kuin Apple Pay. Se tuo takaisin esimerkiksi Camera Roll -ominaisuuden ja mahdollistaa beta-asteella olevan iCloud Photo Library -kuvapalvelun käytön.

Päivitys mahdollistaa myös SMS-viestien lähettämisen ja vastaanottamisen Mac-tietokoneilla (OS X Yosemite). Uusiin Continuity-ominaisuuksiin kuuluu lisäksi Instant Hotspot, jonka avulla iPhonen mobiilinetti muunnetaan automaattisesti WLANiksi lähellä olevaa Mac-tietokonetta tai iPadiä varten.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.