Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisee älykellon: Kahden päivän akkukesto

5
Manu Pitkänen

Microsoft julkaisee älykellon: Kahden päivän akkukesto
Microsoft saattaa esitellä oman älykellonsa aivan tuota pikaa, kertoo Forbes. Oletettu julkistusajankohta on enää muutaman viikon päässä.

Forbesin tietojen mukaan Microsoft olisi kiinnittänyt erityistä huomiota älykellonsa akkukestoon. Useimmat markkinoilla olevat älykellot vaativat päivittäistä lataamista, mikäli niitä aikoo pitää päällään jatkuvasti. Microsoftin kellossa täyteen ladatusta akusta riittää virtaa kahdeksi päiväksi. Tämän lisäksi älykello on yhteensopiva eri alustojen kanssa, eli se osaa synkronoida tietoja iPhonen sekä Android- ja Windows Phone -puhelimien kanssa.

Microsoftin odotetaan aloittavan älykellon myynnin pian sen esittelyn jälkeen, joten se ehtii näillä näkymin ainakin joissain maissa kauppoihin jo ennen joulua.

The Vergen mukaan vaikka Microsoftin laitteesta löytyykin älykellolle ominaisia piirteitä, on se suunniteltu ensisijaisesti kuntoiluun ja oman kehon mittaamiseen. Ranneke osaa mitata ainakin pulssia, askeleita ja kulutettuja kaloreita.


Kuvassa Microsoftin suojaaman älykellon design, myyntiin tulevan laitteen ulkonäkö voi poiketa siitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
KKehveli (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bodomed:

So why? Jos ei oo puhelimellekkaan tarpeeksi kunnolla toimivia softia, nii mihin tätä sitten käyttää?

Kesällä oli yli 300 000 appista kaupassa. Eiköhän sieltä nyt jotain löydy.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

5

Tosiaan (vanha) GEAR kestää Tizenillä pari päivää. Kestäisi varmaan enemmän, jollei käyttäisi muutamaan hf-puheluun, spostien lukuun, askelmittari on päällä ja öisin kello ranteessa. Isoin asia on se, että Mikkiksen kellon on huhuttu tukevan kolmea eri alustaa. Mitä tuki tarkoittaa on arvoitus.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja