Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple: Safiiritehtaalle saatetaan keksiä muuta käyttöä

1
Manu Pitkänen

Apple: Safiiritehtaalle saatetaan keksiä muuta käyttöä
Voisi kuvitella että kun yli puoli miljardia dollaria kipataan uuden tuotantolaitoksen rakentamiseksi, on tuotantolaitoksen toimintaperiaate ja kannattavuus tutkittu erittäin tarkasti – varsinkin jos investoivana osapuolena on rahoistaan tarkka Apple.

Näin ei kuitenkaan ilmeisesti ollut Arizonaan rakennetun safiiritehtaan tapauksessa. Applen Re/codelle antaman kommentin mukaan GT Advancedin kanssa rakennettu uusi safiirituotantotekniikka ei ole vielä valmis kaupalliseen käyttöön. Molemmilla osapuolilla näyttää olleen liian kova luotto tekniikan valmiudesta kaupalliseen käyttöön.

Osana GT Advancedin yrityssaneerausprosessia Apple aikoo kuitenkin ostaa tehtaalle asennetut laitteet itselleen, joten tehdas saatetaan ottaa vielä joku päivä käyttöön kunhan tuotantotekniikka kehittyy tyydyttävälle tasolle. Rakennukselle voidaan keksiä myös jotakin muuta käyttöä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

toope
toope

1

Olipas tärkeä uutinen taas. Saatetaan keksiä muuta käyttöä.

Näitä "saatetaan" uutisia voisi kertoa monesta aiheesta.

Afterdawn saattaa lopettaa 10 vuoden kuluttua. Valio saattaa lopettaa maidon myynnin suomessa. Nokia saattaa palata kännykkä bisnekseen. Jonnin joutavia saattaa uutisia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja