Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft myi ennätyksellisen paljon Lumia-puhelimia

2
Manu Pitkänen

Microsoft myi ennätyksellisen paljon Lumia-puhelimia
Microsoft myi heinä-syyskuun aikana yhteensä 9,3 miljoonaa Lumia-älypuhelinta, kyseessä on malliston uusi kvartaaliennätys. Vuosi sitten, jolloin Nokia ilmoitti myyvänsä puhelinyksikkönsä Microsoftille, mallisto ylsi 8,8 miljoonaan myytyyn puhelimeen.

Puhelinmyynnin maltillisen kasvun taustalla on Microsoftin mukaan Euroopan kysyntä ja markkinaosuuden kasvu edullisimmissa malleissa. Microsoft onkin viime aikoina keskittynyt tuotelanseerauksissa pääasiassa keskihintaisiin ja edullisiin malleihin: Lumia 530, 630/635, 730/735, 830 ja 930 ovat tulleet markkinoille viime kevään jälkeen.

Lumia-mallistoon kuulumattomia puhelimia Microsoft myi 42,9 miljoonaa kappaletta.

Surface-tablettien tuottama liikevaihto kasvoi 900 miljoonaan dollariin Surface Pro 3:n lanseerauksen ansiosta. Se on tuplasti enemmän kuin vuosi sitten vastaavana kautena. Microsoft kertoi samalla tablettiliiketoiminnan kulujenkin kasvaneen aiemmasta noin 160 miljoonalla dollarilla Surface Pro 3:n kalliimman valmistuksen takia. Xbox-konsoleita myytiin neljänneksen aikana 2,4 miljoonaa kappaletta, Surfacen myyntimääriä ei kerrottu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

RaxMidio
RaxMidio

1

Soisin kyllä Lumioiden myyvän enemmänkin, mutta jos puhelimella ei ole käyttäjiä, sille ei tehdä sovelluksia, ja kun sille tehdä sovelluksia, sille ei ole käyttäjiä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RaxMidio:

Soisin kyllä Lumioiden myyvän enemmänkin, mutta jos puhelimella ei ole käyttäjiä, sille ei tehdä sovelluksia, ja kun sille tehdä sovelluksia, sille ei ole käyttäjiä.

Kyllä se siitä kasvaa, kuten on koko ajan tehnytkin. Pieni notkahdus Nokia-MS siirtymän kohdalla oli odotettu ja luonnollinen.

Seuraavaksi 10 miljoonaa tähtäimeen ja se tarkoittaa jo 40 miljoonaa luuria vuodessa.
Sovellustarjontakin kasvaa koko ajan myös, joten suunta on oikea.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.