Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 4 jää Applen kookkaampien iPhonien varjoon Koreassakin

5
Manu Pitkänen

Galaxy Note 4 jää Applen kookkaampien iPhonien varjoon Koreassakin
Apple tuntuu iskeneen hakkunsa isoon kultasuoneen iPhone 6:lla ja iPhone 6 Plusssalla. Apple on rikkonut omia myyntiennätyksiään eri mittareilla ja yhtiö tekee hartiavoimin töitä saadakseen markkinoille tarpeeksi paljon puhelimia kaikille tarvitseville. Isommat iPhonet käyvät hyvin kaupaksi myös Samsungin kotimaassa, jossa niiden ennakkotilaukset alkoivat perjantaina.

Wall Street Journalin mukaan eteläkorealaiset ovat ennakkotilanneet uusia iPhone-malleja yli 100 000 kappaletta. Teleoperaattori KT sai ennakkotilauksia noin 10 000 kappaletta ensimmäisen minuutin aikana ja puolessa tunnissa tilausten määrä kohosi 50 000 kappaleeseen. IPhonen tänä vuonna valikoimiinsa ottaneen LG Uplus otti ennakkotilauksia vastaan 20 minuutissa yhteensä 20 000 puhelimen. Maan suurin teleoperaattori SK Telecom ei halunnut kommentoida tarkkoja myyntimääriä, mutta ensimmäinen ja toinen ennakkotilauserä on myyty loppuun – kolmannen erän myynti aloitettiin tänään.
Syyskuussa Etelä-Koreaan saapuneen Galaxy Note 4:n arvellaan myyneen vastaavassa ajassa 30 000 kappaletta. Myyntimäärien vertailu ei ole kuitenkaan täysin reilua, koska Applen lukuihin sisältyvät molemmat mallit. Applen uutuudet kiinnostavat kuitenkin selvästi Etelä-Koreassa ja yhtiöllä on nyt hyvät eväät napsia markkinaosuuksia muilta valmistajilta. Etelä-Korean suurimmat puhelinmerkit ovat Counterpoint Researchin mukaan Samsung (63 %), LG (22 %), Pantech (7 %) ja Apple (6 %).

Etelä-Koreassa syys-lokakuussa tehdyn kyselytutkimuksen vastaajista 76 prosenttia ostaisi mieluummin iPhone 6 Plussan kuin Samsungin Galaxy Note 4:n (vastaajia 437 kappaletta).

Kommentit (5)

pähkinä
pähkinä

1

Ei tämä nyt sinänsä yllätä. Kyseessä kuitenkin ainoa iOS-käyttiksellä varustettu phablet, kun taas phablet-androideja on tarjolla todella paljon. Kuluttaja siis tekee ensin valinnan iOS:n, androidin ja WP:n välillä ja androidiin päädyttyään vielä Noten ja miljoonan muun phabletin välillä, jolloin tämänkaltainen tulos on odotettu.

Vastaa
iStout (vahvistamaton)

2

No mikäs ihme tuo, kumman itse valitsisit, Mersun vai Ladan, liituraitapuvun vai tuulipuvun?

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pähkinä:

Ei tämä nyt sinänsä yllätä. Kyseessä kuitenkin ainoa iOS-käyttiksellä varustettu phablet, kun taas phablet-androideja on tarjolla todella paljon. Kuluttaja siis tekee ensin valinnan iOS:n, androidin ja WP:n välillä ja androidiin päädyttyään vielä Noten ja miljoonan muun phabletin välillä, jolloin tämänkaltainen tulos on odotettu.


Vähän väkisin tehdyltä uutiselta vaikutti.

Kerran vuodessa julkaistavaa iPhone ennakkotilattu enemmän kuin Samsungin yksittäistä mallia aikoinaan, ja ilmeisesti ei edes Samsungin myyvin mallia. Samsung julkaisee kohdennettuja tuotteita liukuvaan tahtiin pitkin vuotta.

Vastaa
Tohvelisankari
Tohvelisankari

4

Samppa tekee nyt samaa kuin Nokia. Hihnalta pukkaa jatkuvalla syötöllä keskinkertaista peruskapulaa, joita ei erota kukaan toisistaan. Nokia sentään harrasti erilaista muotoilua, sampalta kaikki tulee näköjään samasta muotista. Suurin ero mallien välillä on muovisen kromilistan leveydessä. Ja se Android pitää vielä pilata sillä omalla touchwiz tauhkalla. Sama noissa Lumioissa, pitääkö niitäkin tunkea kolmen kuukauden välein uutta mallia markkinoille joka segmenttiin muutaman kympin hintaerolla? Ei se määrä vaan laatu. Applelta myydään vielä iPhone4-mallistoakin. Kun tekee kerralla kunnolla niin tuotteen elinkaari on paljon pidempi ja ympäristökin kiittää.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tohvelisankari:

Kun tekee kerralla kunnolla niin tuotteen elinkaari on paljon pidempi ja ympäristökin kiittää.

Jep, iphone on todella luontoystävällinen puhelin.
Kukas muuten ne 1 gigan keskusmuistit ottaisi käyttöön joita valmistettiin noin 5 vuotta sitten muihin puhelimiin. :) Mukava että kelpaa vielä jollekkin tämä vanha rauta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja