Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen HealthKitin haastaja Google Fit on nyt saatavilla Android-laitteille

Sami Koivunen

Applen HealthKitin haastaja Google Fit on nyt saatavilla Android-laitteille
Googlen vastaus Applen HealthKitille ja Samsungin SAMI-terveysalustalle on saapunut. Google Fit on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupan kautta.

Google esitteli Fit-alustaa jo kesäkuussa. Muiden fitness-sovellusten tapaan Fitin avulla voi asettaa harjoitustavoitteita sekä tilastoida liikuntasuoritukset. Fit mahdollistaa kolmansien osapuolien sovellusten yhdistämisen omaan Google-profiiliin siten, että kaikkia suorituksia voi tarkkailla yhdestä paikasta.

Fit on lisäksi yhteensopiva kaikkien Android Wear -laitteiden kanssa ja omaa profiiliaan voi tarkkailla Android-älypuhelimen lisäksi netistä ja Android-tableteista.Google Fitin varmistettuihin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat Nike, HTC, LG, RunKeeper, Withings, Motorola, Noom, Runtastic ja Polar.

Google Fit on ilmainen ja sen voi ladata täältä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.