Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huipputekniikalla varustettu Droid Turbo vihdoin julki

5
Matti Vähäkainu

Huipputekniikalla varustettu Droid Turbo vihdoin julki
Motorola on esittelyt uuden huippupuhelimen, jolla se aikoo vallata kärkipaikan aivan markkinoiden parhaiden puhelinten kategoriassa. Uutuuslaite ei totisesti kalpene ominaisuuksissa kilpailijoille, vaan päinvastoin.

Tekniikka on Motorola Droid Turbossa todella vakuuttavaa, kuten osattiin odottaa. Laitteen näyttö on 5,2-tuumainen ja QHD-resoluution (2560x1440) kosketusnäyttö, muista huippupuhelimista tuttu Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 21 megapikselin takakamera 4K-videokuvauksella sekä vakuuttavalta kuulostava "jopa 48 tuntia" akkukestoa.

Motorolan erityisesti mainitsemiin ominaisuuksiin lukeutuu vielä pikalataus, jonka avulla 15 minuutin latauksella päästään jopa 8 tunnin akkukestoon. Akussa on kapasiteettia peräti 3900 milliampeerituntia. Etukamerassa on 2 megapikseliä ja se pystyy Full HD -videokuvaukseen.Laite saapuu myyntiin Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin valikoimiin yksinoikeudella 30. päivä kuluvaa kuuta alkaen. Hinnat alkavat odotetusti 199 dollarista kytkykaupalla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Wörttimere (vahvistamaton)

1

Koska suomeen!?
Mistä miten millä tavalla saisin käsiini tämän mahdollisimman nopeasti?

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

2

5,2 qhd ? Omassa 5,7 Note 4 luurissakin on ihan melkeen höpö höpö hommaa tuo resoluutio. :) Onko se niin että PPI voimalla saadaan myytyä luureja ?

Muuten erittäin mielenkiintoinen kapistus. Mukava nähdä että Motorolalla menee lujaa.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

Mitenköhän tuo akunkesto on mitattu? Onkos jossain tietoa että paljonko akku kestää kun selaa nettiä tai katselee videoita? Jotenkin tuntuu vain hieman vääristetyltä niinkuin autojen valmistajien ilmoittamat polttoainelukemat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

5

Onko optista kuvanvakainta tai muistikorttipaikkaa? Olisi jättäneet nuo kapasitiiviset painikkeet pois ja pistäneet niiden sijasta mieluummin kameralle painikkeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.