Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saiko OnePlus One haastajan? Honor 6 saapuu Eurooppaan

2
Manu Pitkänen

Saiko OnePlus One haastajan? Honor 6 saapuu Eurooppaan
Tähän asti puhelimen hinta ja ominaisuudet ovat korreloineet toistensa kanssa melko hyvin: parempi puhelin on yleensä ollut myös kalliimpi. OnePlus rikkoi tämän kaavan keväällä esittelemällä huippuluokan tekniikalla varustetun Onen, jonka hinnasta on tingitty valmiiksi kaikki löysä pois. Kiinalaisvalmistaja Huawei seuraa esimerkkiä tuomalla Honor 6 -puhelimen Eurooppaan.

Honor 6:ssa Huawein on mässäillyt oikein kunnolla teknisten ominaisuuksien kanssa, sillä puhelimesta löytyy viiden tuuman Full HD -näyttö, 3100 milliampeeritunnin akku, tuki 300 Mbps:n LTE-A-verkoille, kolme gigatavua keskusmuistia, 13 megapikselin kamera (f/2,0) ja viiden megapikselin etukamera.

Miettimisen aihetta speksilistassa antaa kuitenkin järjestelmäpiiri. Tutun ja turvallisen Snapdragonin sijaan Honor 6:een on pultattu Huawein oma kahdeksanytiminen Kirin 920 -piiri. 1,3 gigahertsin kellotaajuudella tikittävässä piirissä on neljä ARM:n Cortex-A15- ja neljä Cortex-A7-ydintä. Grafiikkaohjain on myös ARM:n käsialaa, Mali-T628.Amazonin alueellisten portaaleiden kautta myytävälle puhelimelle (16 GB) kertyy hintaa Engadgetin mukaan 269 euroa. Huawei käyttää puhelimessa pääbrändinä Honor-nimeä ja on yrittänyt häivyttää oman nimensä piiloon.

Huawei esitteli Honor 6:n ensimmäisen kerran kesäkuussa.

Päivitys. Suomessa puhelinta myy ainakin Elisa Saunalahti 299 euron hintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tataka
tataka

2

Oneplus taitaa sisältää cyanogenmodin mikä on tosi iso kilpailuvaltti tähän verrattuna(päivityksiä tulee ja muutenkin hyviä ominaisuuksia esim app ops)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.