Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin äänipuheluille takapakkia

Puhelinvertailu

WhatsAppin äänipuheluille takapakkia
WhatsAppin tarkoituksena oli julkaista äänipuhelut maailman toiseksi suosituimmalle viestisovellukselle jo ennen heinäkuuta. Näin ei kuitenkaan käynyt ja nyt yhtiön toimitusjohtaja Jan Koum kertoo, että ominaisuutta joudutaan odottamaan ensi vuodelle.

Facebookin omistukseen nykyisin kuuluvalla WhatsAppilla on käyttäjiä jo yli 600 miljoonaa, joten haasteena on ollut saada äänipuhelut toimimaan kaikkien laitteilla ja paikasta riippumatta. Erityisiä ongelmia on syntynyt puhelinten mikrofonien rajoituksista sekä heikompien datayhteyksien käytöstä.

Yhtiön mukaan äänipuhelut saapuvat WhatsAppiin vuoden 2015 ensimmäisellä neljänneksellä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.