Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Secret pakotti epävirallisen Windows Phone -version, 6cret:in, lopettamaan

4
Petteri Pyyny

Huippusuosittu Windows Phone -paljastussovellus pakotettiin lopettamaan
Maailmalla erittäin suosituksi kasvanut Secret on yksi niistä lukuisista sovelluksista, joita ei Windows Phone-alustalle saa. Windows Phonen yksi ahkerimmista epävirallisten versioiden kehittäjistä, Rudy Huyn, on kuitenkin luonut sovelluksesta yhteensopivan WP-version, 6cretin.

Nyt Secret on ottanut isot pyssyt käyttöön ja pakottanut Huynin poistamaan sovelluksensa Windows Phone -kaupasta tekijänoikeuksiin ja käyttöehtojensa rikkomiseen vedoten. Secretin mukaan kaikki palvelussa julkaistut "salaisuudet" ovat yhtiön omistuksessa ja näin ollen 6cret rikkoo yhtiön tekijänoikeuksia.

Secret on sovellus, jonka kautta ihmiset voivat tunnustaa ja paljastaa salaisuuksiaan anonyymisti muille sovellusta käyttäville.

Nyt WP-käyttäjät ovatkin alkaneet pommittamaan Secretin ylläpidon Twitter-tiliä, vaatimalla vastapainoksi Secretiltä virallista sovellusta Windows Phone-alustalle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

Paljonko tuolle kerkis tulla käyttäjiä ?

Windows Phonen Kaupassa ei lataus-/asennusmääriä näe muut kuin kehittäjä itse. Rudy Huyn on kuitenkin yksi tunnetuimmista itsenäisistä WP-kehittäjistä ja monet (myös allekirjoittanut) pitävät hänen sovelluksiaan erittäin suuressa arvossa.

Kaveri on oikeastaan erikoistunut tekemään suosituista sovelluksista epävirallisia WP-versioita, lista Rudyn sovelluksista löytyy täältä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:


Windows Phonen Kaupassa ei lataus-/asennusmääriä näe muut kuin kehittäjä itse.


Juu ei, ilmeisesti jotain sijoitus listoja jossain olut.

Toivoin että olisi lukujakin jossain ollut, olis saanut vähän tuntumaa millaisia latausmääriä ne kärjessä olevat softat kerää.

Suomessa tuo kai vähemmän suosittu, päätellen että arvosteluja varsin vähän.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja