Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomeen suunnitellaan Apple Store -kauppaa – Apple rekrytoi uutta työntekijää

2
Manu Pitkänen

Suomeen suunnitellaan Apple Store -kauppaa – Apple rekrytoi uutta työntekijää
Apple on rakentanut vuodesta 2001 lähtien omaa elektroniikkaa keskittyvää jälleenmyyntiverkostoa, johon kuuluu tällä hetkellä yli 440 kivijalkamyymälää sekä 39 maassa avattu verkkokauppa. Apple Store -myymäläverkosto laajeni ensimmäistä kertaa Pohjoismaihin vuonna 2012, jolloin Tukholman lähistöllä sijaitsevaan Täbyn kuntaan avattiin ensimmäinen Apple-kauppa.

IfoAppleStore paljasti lokakuussa, että Applen suunnitelmissa olisi nyt kasvaa Pohjoismaissa Ruotsin ulkopuolelle, tarkemmin sanottuna Suomeen. Sivuston mukaan Applen suunnitelmat ovat tällä hetkellä vielä alkutekijöissä, mutta esimerkiksi myymälässä tarvittavien ohjelmistojen lokalisointi suomen kielelle on jo alkanut.

IfoAppleStorea ylläpitävä Gary Allen arvelee Helsinkiin avattavan kaupan avajaisten olevan ensi vuoden lopulla.

Apple hakee parhaillaan Suomessa Account Executive -myyntiedustajaa, jonka tehtävänkuvaan kuuluu luonnollisesti myynninedistäminen Suomessa sekä tuotejakelun hoitaminen ALSO:n ja Tech Datan kanssa.Ulkopuolisen on mahdotonta sanoa, että liittyykö avoin työpaikka mahdollisiin suunnitelmiin avata Apple Store Helsinkiin vai onko kyseessä vanha toimi, johon haetaan nyt vain uutta työntekijää. Irlannissa Apple hakee talousosastolleen ruotsin, tanskan, norjan tai suomen kielen taitavaa henkilöä ostoreskontraan ja Ruotsissa on avoinna Pohjoismaiden PR-johtajan paikka (ollut keväästä lähtien), joten Kalifroniassa tuntuisi olevan kiinnostusta Pohjoismaita kohtaan.

Helsinkiin avattava Apple Store voisi palvella suomalaisten lisäksi venäläisiä turisteja. Applella ei ole omaa myymälää Venäjällä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Pume
Pume

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ranvier:

Lainaus:

Helsinkiin avattava Apple Store voisi palvella suomalaisten lisäksi venäläisiä turisteja.

Saanen epäillä. Report: Apple iPhone banned in Russia starting January 1st, 2015

Lainaus:

Applella ei ole omaa myymälää Venäjällä.

Eikä tule.

UPDATE: It looks like numerous online sources have gotten the story wrong. In short, the actual law that will come into operation on January 1, 2015, demands that cloud data storage that originates from Russia stays in Russia. In other words, companies will be required to have localized cloud servers on the territory of Russia, and this includes Apple (as well as any other company that has anything to do with the cloud). The previous conception, that it's an anti-iPhone law, was completely wrong.

Että semmosesta sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.