Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla-näppäimistö sai rahoituksen kokoon heti

1
Manu Pitkänen

Jolla-näppäimistö sai rahoituksen kokoon heti
Viikko sitten kerroimme Dirk van Leersumin vetämästä Kickstarter-kampanjasta, jonka tavoitteena oli kerätä 55 000 euroa fyysisen näppäimistön tekemiseen Jolla-älypuhelimille. Tuolloin kampanja ei ollut vielä käynnissä ja monet odottivat malttamattomina koska pääsisi antamaan rahansa projektia varten ("Shut up, and take my money", Jolla-fanit kommentoivat).

Rahoituskampanja on nyt käynnissä ja se saavutti tavoitteensa heilahtaen. Kirjoitushetkellä noin 500 osallistujaa on pistänyt rahaa yhteen Jolla-näppäimistöä varten 63 000 euron edestä, eli yli 8000 euroa yli tavoitteen. Kampanja on vielä käynnissä 29 vuorokautta, joten summa kasvanee nykyisestä vielä reippaasti.

Jolla on itsekin mukana kampanjassa sen verran, että yhtiö antaa näppäimistöjen ostajille 100 euron alennuskupongin, jonka voi käyttää Jollan verkkokaupassa puhelimen ostamiseen.

Alla on video magneeteilla puhelimeen kiinnittyvän näppäimistön kehitysversiosta. Kampanjasivu löytyy täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Insomniu
Insomniu

1

Voikun saisi paremman kameran Jollaan, niin voisin luopua Lumia 1020:sta anytime.

Voikun saisin näppäimistön Lumia 1020:aan, niin olisin onnellinen.
Vuoden vai pari omistanut tämän Nokia E7:n jälkeen, enkä osaa vieläkään tuota Touch UI -näppäimistöä käyttää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja