Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Steve Jobsin muistomerkki Venäjällä poistettiin, koska Tim Cook on homo

3
Matti Vähäkainu

Steve Jobsin muistomerkki Venäjällä poistettiin, koska Tim Cook on homo
Venäläisfirma ZEFS kunnioitti legendaarisen Applen toimitusjohtaja Steve Jobsin poismenoa pystyttämällä iPhonea-mukailevan muistomerkin. Nyt muistomerkkiä ei kuitenkaan enää nähdä pietarilaiskoulun edustalla, koska se edustaa sijoitusfirman mukaan "homopropagandaa".

Kaksimetrinen iPhone-muistomerkki sai olla paikallaan reilut puolitoista vuotta, kunnes Steve Jobsin seuraaja Tim Cook kertoi avoimesti BusinessWeekissä olevansa homoseksuaali.

Reutersin mukaan ZEFS kertoo, että Venäjällä homopropaganda on laissa kiellettyä, jota monumentti yhtiön johdon tulkinnan mukaan ilmeisesti esittää. Erityisesti sijainti nuorten ihmisten keskuudessa on lähteen mukaan vahingollista.

Venäjältä ei ole vielä kuulunut ovatko myös iPhone-puhelimet, iPad-tabletit ja muut Applen tuotteet käyttökiellossa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Ketola
Ketola

2

Eivät oikeasti vain kehtaa tunnustaa, että varkaat veivät muistomerkin (ja sisällä olleen näytön) uutiskuvaajien silmien alla.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

Tietääkseni homopropaganda oli vain osasyy. Toisekseen haluttiin kritisoida Applea, jonka epäillään jakavan asiakkaidensa tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.