Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huippuedullista OnePlus Onea ostettu jo puoli miljoonaa kappaletta

2
Manu Pitkänen

Huippuedullista OnePlus Onea ostettu jo puoli miljoonaa kappaletta
Tämän vuoden yksi kovimmista puhelinpuolen puheenaiheista on ollut kiinalaisen OnePlusin lanseeraama One-älypuhelin. Raudan osalta se ei ole välttämättä mitenkään poikkeuksellinen, mutta kiinnostus herää hintaa katsoessa: 300 eurolla saa merkkivalmistajan tuplasti kalliimpaa high-end-mallia vastaavan puhelimen.

Halvan huippupuhelimen suurin ongelma on ollut sen saatavuus: ohuiden katteiden takia puhelimia ei pystytä pitämään varastoissa, joten jokaiselle vlamistetulle laitteelle pitäisi aina olla olemassa ostaja. Sen vuoksi Onea onkin myyty kutsupohjaisesti ja hiljattain myös ennakkotilausmahdollisuuksia on annettu kuluttajille. Rajoitettu saatavuus on auttanut myös hypen synnyttämisessä.

OnePlussan perustajiin kuuluvan Carl Pein mukaan Onea on myyty tähän mennessä puolisen miljoonaa kappaletta. Yhtiön tavoitteena on saada hilattua lukema miljoonaan puhelimeen vielä tämän vuoden aikana. Pei pitää tavoitetta haastavana, mutta siihen yltäminen pitäisi olla mahdollista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Dawn121
Dawn121

2

Se on silti hintaansa nähden ihan jumalattoman hyvä diili..

Nexus 5 tällä hetkellä 299€, joten kumpihan voittaa?
Tietenkin OPO on tehokkaampi, siinä on parempi kamera ja akku.. Mutta saatavuus on heikkoa.

Tässä onkin nyt suhteutettu OPO:n hintaa muihin älypuhelimiin.

Vertaa esimerkiksi niin että jos uusi Ferrari maksaa 300,000 € ja saat sen 50,000 eurolla, onko se silloin huippuedullinen? No tietenkin on, mutta se "maksaa silti paljon".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja