Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Micosoftilta nähdään ehkä toinenkin Lumia ensi viikolla

3
Manu Pitkänen

Micosoftilta nähdään ehkä toinenkin Lumia ensi viikolla
Ensimmäisten Microsoft-brändättyjen Lumia-puhelimien esittely on aivan kulman takana. Ohjelmistojätin on uskottu esittelevän tilaisuudessa Lumia 535:ksi kutsun mallin, mutta tilaisuudessa saatetaan nähdä myös toinen Lumia.

WindowsBlogItalian kiinalaisesta Weibo-mikroblogipalvelusta noukkimassa kuvassa nähdään kahden Microsoft-brändätyn Lumian kuoret. Yksi näistä on Lumia 535:ksi kuviteltu puhelin, mutta toisesta ei ole tehty aiemmin havaintoja. Tuntemattoman Microsoft-Lumian kuoret ovat Lumia 1520:n vieressä ja niiden mittasuhteet näyttäisivät olen samaa luokkaa. Kenties toinen Microsoft-puhelimista on "Lumia 1330".

Kuvien aitoudesta ei voi tietenkään mennä koskaan takuuseen, eli kyseessä voi olla myös ovela huijaus tai ihan oikea vuoto.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tikte76
tikte76

2

ja myös 1530 odottelen ja 1030/1035 tai 1130 kun mclaren oli 1030 joka kupattiin. mutta se onkin koodi nimi mallille. joten asian voi kiertää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.