Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi versioon v1.0.6.5

5
Petteri Pyyny

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi - Erinomainen sovellus
Kesäkuun alussa julkaistu HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle on päivittynyt. Uusi versio, v1.0.6.5, tuo mukanaan pieniä, käyttäjien toivomia parannuksia sovellukseen ja korjaa joukon löytyneitä bugeja.

Näkyvin uudistus on tuki tummalle teemalle myös ns. lukutilassa, jossa uutissivustot pyritään tuomaan helppolukuisiksi, ohittaen sivustojen omat tyylirakenteet. Näin sovelluksen käyttö on miellyttävämpää myös yöllä / hämärässä, kun näyttö ei hohda kirkkaana perinteisen, valkoisen sivutaustan vuoksi.

Samalla paransimme tukea uusille kielille (uusimpana kielenä mukaan on lisätty nyt italia) ja kohensimme tiettyjen kieliversioiden käännösten tasoa pari pykälää paremmaksi.

Sovellus on ladattavissa allaolevasta linkistä:

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle

Mikä ihmeen HIGH.FI Uutisvahti?

HIGH.FI on uutispalvelu, joka kerää uusimmat uutisotsikot tuhansista uutislähteistä sekä järjestää ne kategorioittain ja kielittäin järkevästi selailtavaan muotoon. Palvelu aloitti toimintansa keväällä 2014, ensin HIGH.FI -verkkosivuston muodossa ja sittemmin tarjonta on laajentunut myös mobiilisovelluksiin ja julkiseen ohjelmointirajapintaan.



Yksinkertaistettuna sanoen, jos kotimainen Ampparit tai brittiläinen NewsNow ovat tuttuja, on konsepti tuttu. Olemme vain laajentaneet sen seitsemälle kielelle, tuoneet mukaan uusia ideoita sekä panostaneet vahvasti mobiilisovellusten kehittämiseen.

P.S. Julkaisimme viikonloppuna uuden version myös HIGH.FI'n Android-sovelluksesta


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
omenamies (vahvistamaton)

3

Koska on iOS versio tulossa? Androidilla sovellus pieksee ampparit tällä hetkellä selvästi, joten toivottavasti saadaan pian myös iOS laitteille.

Vastaa
Uppokala
Uppokala

4

Hienoa tehdä erinomainen arvosteluotsikko omasta sovelluksesta. Itse tuota kokeilin, mutta ei säväyttänyt. Kuten joku tuossa totesikin. Nimi on tyhmä. Ikoni on tyhmä. Käyttöliittymä on ruma ja mainoksia puskee.

Vastaa
dRD
dRD

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uppokala:

Hienoa tehdä erinomainen arvosteluotsikko omasta sovelluksesta.

Otsikossa käytetty quote (kuten aiemmatkin vastaavat) on suora lainaus sovellukselle annetusta käyttäjäarvostelusta/-palautteesta.

Lainaus:

Itse tuota kokeilin, mutta ei säväyttänyt. Kuten joku tuossa totesikin. Nimi on tyhmä. Ikoni on tyhmä.

Kaikkia ei valitettavasti voi miellyttää. Tokihan nimi on ollut mm. jenkkien mielestä täysin selkeä & hauska (kun sen ääntää englanniksi eli ylävitonen). Tärkeintä on ollut nimen helppo muistettavuus.

Lainaus:

Käyttöliittymä on ruma ja mainoksia puskee.

Mainoksilla elämme. Käyttöliittymän suhteen otamme mielellämme parannusideoita vastaan.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti omenamies:

Koska on iOS versio tulossa? Androidilla sovellus pieksee ampparit tällä hetkellä selvästi, joten toivottavasti saadaan pian myös iOS laitteille.

Jos (ja toivottavasti kun) löydetään joku iOS-koodaaja tekemään, niin sitten. Meillä ei ole iOS-osaamista talossa, valitettavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.